niki123bg Публикувано Януари 15, 2005 Публикувано Януари 15, 2005 Май ще започна да досаждам и на вас ... Някой има ли такова животно - бас на Stagg? Днес си взех един и ми е интересно дали съм се минал много Трябваше ми възможно най-евтиният бас и след като в "борса"-та никой не пожела да се оттърве от старата си кремона, реших да си взема нещо ново Много ме изкефи на външен вид и силно ме учуди наличието на 24 прагчета. Не мога да преценя какво представлява като звук, защото за първи път свиря на бас китара, но сякаш не звучи лошо. Ето и една снимка на животинчето:
synchu Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 Честито!!! ..имитатор хехехе ...имам точно същия, който си взех преди няколко месеца, за да мъча вече и баса при записи, че ми писна от семпли... На мен поне ми харесва - най-вече е много удобен...като звук - нищо особено - но значително по-добре от секвите му синтезатори/семпли и т.н. Да му се кефиш със здраве
Black Bird Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 И аз се готвя за такъв.....колко го взехте!? Ама се чудя дали да де не взема Фендер имитация има на джаз баз може саудна да е по як
synchu Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 (Редактирано) ми...около 300 беше моя, малко над ...? Адаш кажи ти бре, че си по пресен? хеххехе п.с. Съмнително да ти кажа да е по-як Джаз-а. Аз пробвах няколко и саунда започна да се "различава" донякъде при тези от 500 кинта нагоре. На останалите я нещо им куцаше при една или друга позиция на адаптерите, я шум, я атака...та аз си избрах просто най-удобния за мен...хехехе.... Редактирано Януари 15, 2005 от synchu
niki123bg Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 ..имитатор хехехе ...имам точно същия, който си взех преди няколко месеца, за да мъча вече и баса при записи, че ми писна от семпли...На мен поне ми харесва - най-вече е много удобен...като звук - нищо особено - но значително по-добре от секвите му синтезатори/семпли и т.н. Имитатор съм, кво да напрая ... Като гледам с еднакви цели сме ги взели тези китарки Ама е много зарибяващо, не съм предполагал че е такъв кеф човек да си подрънква няколко тона върху тези дебели въжета Да му се кефиш със здраве Мерси Ами аз го взех за 345 лв., само че в кашончето нямаше нищо друго освен баса - нито книжки, нито калъф, нито квото и да е било друго.
synchu Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 Stagg - басовете за китаристи!!! Амин! @Ники123бг - ммм...аз извадих далавера един кабел и некви шестограми поне (от които имам около 2-3 килограма вкъщи, що никой не продава 3 и 6 мм само комплект? )? Вярно си е кеф...!
niki123bg Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 Stagg - басовете за китаристи!!! Делиан ни разкри nalbantov, абе за саунда не знам - не е особено лош, не е и особено прекрасен. Направих набързо една проба тука - stagg -> DI Box -> sound card (mic in): stagg_test1.mp3 адаш, определено си на далавера - цял кабел А от онези шестограми верно имаме тонове по разни причини
MDFk Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 и от мене 4естито!!! 4удя се само дали е по-добър от ОЛПтата дет' също са плъзнали из Софето..но поределено е (поне малко)по-обхватен и като позиции,и като звуци идващи от възможността да комбинираш адаптерите.. офтопик(сори за който):хора,то май стана стандартна практика китаристите да преминават и на бас,а?ве4е трябва да има секция за струнни "мелези",4е май много по4нахме да ставаме..пове4е от истинските басисти :green: ...
I=====I Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Брей, откъде ги взимате тези басове за тези пари. Кажете и аз се включвам в отбора - на момента! Поздрави.
synchu Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 http://www.promusic.bg Промюзик - София, ул. Поп Богомил 16.
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 еее и аз да пиша Аре адаш, честит ти бас !!! тук станахме нещо много басисти Николаевци :P :hello: :guitar:
niki123bg Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 еее и аз да пиша Аре адаш, честит ти бас !!! тук станахме нещо много басисти Николаевци :hello: :guitar: Мерси, мерси Ние сме навсякъде Сега трябва да му посвикна на това животно, че ми е доста странно Джангър и металщина
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 земи подхвани уроците на петручи на баса, да видиш как ще ти се чупят пръстите ПС може да си направим група на басистите николаевци вие като китаристи ще бичите с дистър на баса аз без и ще има the ace of space ... само един Николай трябва на барабани да изкопаем ПС2 не знам що ама китарист и басист нещо се връзват много добре с онанист хаха
synchu Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Ma aз таковата съм Никола без й.... да нема после нали че не съм информирал таковуту, може би нали, понеже, обаче, защото....... :green:
Recommended Posts