antisocial Публикувано Август 14, 2005 Публикувано Август 14, 2005 Здравейте! Представяме Ви едно от нашите авторски неща. Ние не сме точно група, защото сме само 2-ма: Ево-китара, вокали и Чоко-бас. Аз съм басистът. Барабаните са правени на FruityLoops. Всъщност парчето (както и останалите наши) е доста странно като стил и май трудно мога да го оприлича на нещо... Ще Ви помоля да си дадете мненията, без да спестявате критиките! Нещо не успях да се справя с gmail-a затова ето директен линк: http://www.bulgarian-team.com/divite_kone.mp3 Цитирай
Black Bird Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Уникална музика и китари! Имате си фен! абе да добавя просто много ми хареса АМА да не си променяте стила! Редактирано Август 14, 2005 от Nalbantov Цитирай
Anakon Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 човече това е страшно! супер много ме зарадва, продължавайте все така бройте ме и мен в списъка на феновете Цитирай
antisocial Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Благодаря ви, момчета! Много, много се радвам, че ви харесва! То има много какво да се желае, но ще дерзаем! Имаме още 3-4 неща направени и са си пак в този стил. Аз мислех, че само критики ще има... Цитирай
adXok Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Ей ти на - критика: Кажи ми... на какъв език пее вокала, щото, като че ли има и логопедичен дефект лекичък и малко труднои му се разбира (като се отчете и по-недобрия звук де)? Малко се разминавата нещата, ама съм сигурен, че това е най-дребният кахър! Все пак ги пренаредете пак... и не го слушайте толкоз много като го смесвате. Пускайте си различни неща, щото се зацикля (поне аз зациклям де)! Цитирай
antisocial Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Да, да... вокалите са проблем. На български пее и няма логопедичен дефект. Май проблема е, че много се стяга някак си като пее и затова така се получава. Но карай, ние сме си 100% аматьори любители и затова така. Важното е да има Fun! Цитирай
rocka_rolla Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Да, да... вокалите са проблем. На български пее и няма логопедичен дефект. Май проблема е, че много се стяга някак си като пее и затова така се получава. Но карай, ние сме си 100% аматьори любители и затова така. Важното е да има Fun! Абе няма значение, че сте аматьори. За мен това парче е много по-стойностно от песните на някои от комерсиалните групи в БГ (айде да не ги цитирам сега) . Според мен, вокалите е по-добре да са чисти (е може би сте искали някакъв ефект да постигнете с тези де , не знам ). Браво! Качи ако можеш още неща... П.С. А, и мисля, че солата на китарата трябва да са малко по-силни. Цитирай
antisocial Отговорено Август 17, 2005 Автор Отговорено Август 17, 2005 Благодаря, rocka_rolla! Буквално подскачаме от радост, като четем тези добри думи! Качих още едно парче, което е всъщност първото, което направихме. Лично аз мисля, че то е с по-успешни вокали. http://www.bulgarian-team.com/daleko.mp3 Цитирай
rocka_rolla Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Забележката ми е относно силата на китарата - според мен трябва да е по-силна, тъй като баса някой път я заглушава , а иначе много добре ми звучат бас + китара как се допълват като музика. Ама не взимайте много сериозно какво ви говоря, защото не съм професионалист, просто така ми звучи . Аз също бачкам на фрути луупс и ми харесва какво може да се направи с него Имате още един фен . Ако някой път свирите някъде, обявете, за да дойда да ви слушам. Цитирай
Glacierise Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Ааа пич, басът е брутален! Имам един приятел в Дупница, сега е в Благоевград, той свири така Много голям кеф! Цитирай
Burton Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Много интересно парче, на мен също ми хареса! Rock on! Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Приятно е, отпускащо. Баса най ми хареса Цитирай
Recommended Posts