acustic guitar Публикувано Юли 3, 2007 Публикувано Юли 3, 2007 Търся програма която от няква песен прави инструментала,даже всъщност незнам дали има таква програма просто се питам
Vlad Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Това изглежда е вечния въпрос тук... Задаван е в разновидностите му толкова пъти, че вече предизвиква само псувни /наум/... Ха да се поразтърсиш сам за отговора!
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Vlad, да почнем да им отговаряме на тези фенове с: "Да, има една СТРАХОТНА програма чудеса прави, а и е безплатна. Но НЯМА да я кажа коя е!" За да им е гадно и на тях малко. А не само на нас, че всеки месец има по 15 такива теми...
stormchaser Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 (Редактирано) Има, нарича се "солфеж" За жалост обаче работи само на нотна тетрадка. А иначе сериозно - има някои програми, които претендират да вадят ноти от аудио, като "Audio-To-MIDI convertor" например, но за жалост резултата е направо плачевен... Редактирано Юли 3, 2007 от stormchaser
Roevers Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 23 декември; 25 Януари 9 март; 25 март; 24 април; 15 май; 18 май; Вариантите на въпроса са : "WAV to MIDI?" или "Премахване на вокала?" Най-често срещаните отговори - "Чети предните топици" - най-лаконичният отговор - "Няма"+обяснение защо и/или умерено псуване - "Има, но..." + обяснение защо не работят добре и/или умерено псуване - "Ходи на солфеж!" - може да не се обяснява защо; възможно е умерено псуване +практически отговори - намери си синбеци, отиди някой да ти ги направи и т.н. Ако някога ми се прииска да ме отчаят, и аз ще постна такава тема... Тая програмка е нещо като градски мит направо
BlueZone Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Има такава програма, но работи само със следните компоненти: 1. Изгладнял слухар-нотист, затворен в дървено шкафче с три дупки - една за храна, една за светлина и една през която да чува парчето, както и слот, през който излизат изписани нотни листя (SongCatcher v1.0) 2. Изгладнял мултифункционален свирач (AllPerformer v6.34) 3. 20GB семпли на всякакви инструменти 4. Изгладнял тон-инженер (KaraokeMixer v5.1)
Recommended Posts