Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Снощи си взех от Пламен Иванов новия Ибанез рг2550.

Дадох я да e сетъпне...грифа, нута, разни тънкости за които пише в ибанеаз рулез

но не са за всеки :metalist:

...

след като я взех чак в 12:00 нощно време не я познах...

просто пинах истинск ииснтрумент....

след транспорта по океаните тръст рода искаше пипане....

колкото и да е скъпа жалко но пристигна не по мой вкус....

ако някой му трябва истински майстор който също е страхотен китарист...

и не иска всеки да му бърника иснтрумента...асеновград е близо до пловдив.

давам телефона му без негово съгласие но едва ли

ще има против

:green:

тел. 0897 867 210, Пламен Иванов, Асеновград

Това за мен е най добрия...сменял м ие позиции 5 пъти до сега

никога не личи че е пипана китарата....!!!!!

а ето един кратък клип с гадно видео как свири китарата след сетването

http://www.cmusicforum.com/dimitar/rg2550.wmv

забележете тремолото ръмжи та се къса

Редактирано от Nalbantov
  • Отговори 101
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
скъпо ли взема

ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите :metalist:

Отговорено
скъпо ли взема

ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите :rolleyes:

тои работи ли ако да ше си поръчам китара при него :inlove:

Отговорено
скъпо ли взема

ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите :rolleyes:

работи брато.

в една тучна барачка...

Отговорено
скъпо ли взема

ами да м исетне грифа нута и т.н....около 40 лв говоря само за въртяне на болтчета-болтове и малко пипане на позициите ;)

работи брато.

в една тучна барачка...

ша го посета лично скоро а и тебе нема да та подмина ше са видим :rolleyes:

Отговорено (Редактирано)

Във Варна има един пич, действащ музикант още!

Невероятен майстор/лютиер, и едва ли по-слаб от асеновградския! :rolleyes:

Прави акустични китари от супер материали, които внася само отвън.

Тунизирал ми е акустичните Овейшъни, освен това ми е сменял позииции също на много скъпи ел. инструменти - резултата е един - ПЕРФЕКТНА РАБОТА отвсякъде! Отделно пък е невероятен пич (като човек) - разбран и търпелив!

Та на който му е по-близо и иска - ето и телефона му:

+052 606265

+887 522322

Казва се БОЯН и му се носи славата по Варненскуту крайбрежее ;)

Редактирано от visiondann
Отговорено

По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!! ;):rolleyes:

Той има и в Пловдив студио!!

Но в Пловдив има още един много добър майстор и това е Иван Вълчинов, бившия басист на Фул Макс!!! Доста по-сериозен и взима по-евтино!!!!

Аре УСПЕХ!!!

Отговорено (Редактирано)
По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!!  :P  :godbless:

Но в Пловдив има още един много добър майстор и това е Иван Вълчинов, бившия басист на Фул Макс!!! Доста по-сериозен и взима по-евтино!!!!

Аре УСПЕХ!!!

Басиста го знаем...

говоря за възрастни хора с опит ...

Виждал съм ибанез жем копие правено от иван

май на Жоро Камбарев

ибеше само копие на картинка....

Редактирано от Nalbantov
Отговорено
По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!! :happy::P

Аре УСПЕХ!!!

аз сум свирил на негов инструмент за малко и мога да кажа че по добър инструмент не съм пипал аз знаех че тои вече не се занимава. със сигурност ше си поръчам китара при него the best :happy::godbless::godbless:

Отговорено (Редактирано)
По темата Пламен Иванов, мога да кажа, че е много добър наистина!!! Свирил съм на 2 негови инструмента (1 китара и 1 бас). Страхотно направени са!! Но най-добре питайте Фена за мнение!!!!  :happy:  :happy:

Аре УСПЕХ!!!

аз сум свирил на негов инструмент за малко и мога да кажа че по добър инструмент не съм пипал аз знаех че тои вече не се занимава. със сигурност ше си поръчам китара при него the best :P:godbless::godbless:

я ше та заведа на неговата ливада

да попасем :bravo:

новия ми тучен еБанез го направи като по НОВ

хахах

:bravo:

Редактирано от Nalbantov
Отговорено

Пламен определено е много добър,но има няколко недостатъка:P

1) доста пие и работи много бавно!работа която може да свърши за 1 ден, той я върши за 1 седмица! :godbless: А ако си поръчаш китара при него ще има да чакаш "дървото да ти изсъхне" 2 години :happy: Иначе и мойте китарки ги е "НАПАСВАЛ" и съм бил много доволен! Е... малко скъпичко взима, но пък умее да обеждава че си е чупил ръцете докато ти е правил инструмента :happy::bravo:

Мога само да ви кажа че ДИКАТА е човека! Хубавото е че е млад е е супер надъхан! А освен това е супер перфекционист и китарите които прави са просто... ПЕРФЕКТНИ!

Налбантов... Асеновград е близо до Плд:godbless: И с пътя, пак ще ти излезе по евтино от колкото при бат-ти Пламен! :bravo:

Отговорено

А относно Иван, мойто мнение е че е доста назад с изработка на дървета и най-вече грифове! Но от електроника разбира много!!!! :idea: :idea: :idea:

Отговорено
... А ако си поръчаш китара при него ще има да чакаш "дървото да ти изсъхне" 2 години :P  ... Е... малко скъпичко взима, но пък умее да обеждава че си е чупил ръцете докато ти е правил инструмента :godbless:  :happy: ...

Туй кефи много :godbless: Е... Вече на когото му трябва - сам да прецени - всеки си каза мнението :happy: