Jump to content
Българският форум за музиканти

SviStyle

Members
  • Мнения

    528
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    3

SviStyle last won the day on Август 9 2012

SviStyle had the most liked content!

Относно SviStyle

  • Рожден ден 07/05/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    slivencho_yambol@abv.bg
  • Skype
    SviStyle

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Бира, Блус, Баджаци

SviStyle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

84

Обществена Репутация

  1. Колеги, и не само. Пиша тук с прискърбие. Преди няколко месеца (шест да речем), закупих от един музикален магазин една лампова глава с прилежащ кабинет включващ и говорител (разбираите халф стак система, работеща). Почти пет месеца това нещо работеше, докато по време на свирене издъхна, пропърдя и не каза нищо повече. Аз естествено го върнах в магазина или по - точно сервиза( все пак в гаранция), при което проблеми нямаше............докато не ми казаха че е ремонтирано и да мина да си го взема. Ами оттук ми започна проблема, Майстора каза че е изгорял изходящ трансформатор (хубу и кво от това, нали си го сменил. е моята реплика), да де, ама нямахме точно такъв тука и сложих от подобен усилвател, "Това имах" му бяха думите..........Ми то лошо няма, но усилвателчето си е скопено......няма нищо общо от това което беше (звучи като Зил на три цилиндъра и като го усиля над половината започва да свисти в говоритела)....... ама ае да ви питам тук, щом аз от пръв път намерих някви трафове из нета,......То трябва ли да отида и да му набия канчето на мастора, да му споделя че устройството, макар и работещо, функционално не е устройството, което съм закупил........... И дали гаранцията ми е спазена......Аман от пишманци!!!!!
  2. Ае, като бракувате ламбите, как ги мислите тея работи.......то нали тря'а да се вземе нещо наготово.......ДА де някви диджеи все ще ви продадат семпли........
  3. SviStyle

    Photos

    Аз пък имам снимка с Роко!!!
  4. SviStyle

    Сценични дрехи

    Винаги в торбата с гиъра се намира някое кожено панталонче, кожено якенце и любимата черна риза с черепа на гърба (герба). Иначе под дрехите съм гол.....обикновено.
  5. ^^^Честито за гибито. ^Ако я иска бяла, да я донесе да и ударя една баданарка.
  6. Добре де, защо не си купиш (намериш) захранване каквото трябва. Ще ти излезе по-евтино и практично, спрямо поправка или закупуване на ново устройство.
  7. Може да погледнеш и тук: http://www.mmg-music.com/ Не са твоя цвят и не са нови, но са на много добри цени. Още повече, че можеш да ги пипнеш.
  8. На мен не ми беше трудна за намиране. http://rockshock.eu/...emid=53&lang=bg Щом са докарали дотук бройка и е в сайта, не пречи да докарат и голдтопа. Дали си стува - отиваш в магазина, пипаш и сам си решаваш.
  9. SviStyle

    Photos

    Отдавна не съм се изтипосвал тук: На последната снимка много готино се вижда как на калъфа пише Ибане. Иначе се събуждам на верандата на палатката и гледам някой боядисал тавана на листа и малко небе между тях.
  10. SviStyle

    Лампово кубе

    Китарата би звучала добре в което и да е кубе, независимо лампово, тразисторно или к'вото до'де. Стига да има някой да се позаиграе. То всеки иска ламБа и процесор, с надеждата да стане нещо, ама като незнаеш какво искаш и как да стане, и Гибсън с Маршал и ако щеш процесор по средата да имаш, все ти е у гъзо!
  11. Потърсете тук. Има доста информация по темата и снимков материал. http://www.offroad-b...ead.php?t=31816 Даже и колегата Зашев се сдоби с такава свирка.
  12. ^ Защо с найлонови струни да не става? Говорим за различен тип инструмент. От друга страна и металните не стават, за това за което са направени найлоновите.
  13. Когато пуснат "N-Audio" , ще ги призная.......
  14. SviStyle

    Funkaround - 2 minutes

    Само аз ли мисля, че ритъм секцията е добре, обаче браса се разминава спрямо себе си (Висят си леко ритмически, помежду си, което не ми стои добре). Едит: Сега като слушам, нещо атаката им не е еднаква, което може би ме дразни, като секция
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.