Jump to content
Българският форум за музиканти

Дилема за Jackson Guitars


Recommended Posts

Valserp имаше предвид тежък РИТЪМ звук. Наистина има китари, които звучат по-стегнато и такива, които звучат по-кишаво и омазано, но не мисля, че може да се направи 100% вярна класификация според марка или тип конструкция. Просто едни китари са ОК за целта, други просто "стават", но нещо не им е "баш". Е, трети не стават никак, но все пак трябва да имаме предвид какво ще свирим, когато купуваме. Когато говорим за висок клас инструменти, все ще се намери начин за изкарване на звук, според мен.

 

Ей такова е кат цяло и мойто мнение, но исках да се консултирам да видя какво мислите :) Мерси на всички за мненията, най-вероятно това ще да е, сега остава няколко месеца глад, мизерия и труд :) да спестя и изкарам парите и :D:D:yes: Живи и здрави ;):rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ей давай Мен - стискам ти палци - дръвцето е 100% метал машина (не за друго но и аз съм точил лиги по него). Наистина един адаптер е малко странно и може би ограничаващо ( въпреки че аз по скоро бих гледал на този факт като специализиране на инсрумента за даден тип музика (CoB рулират :yes: ) , отколкото ограничаване).

А все пак скива ли Demmelition king-a на Phil Demmel от Machine Head (ако още го има де) - също зла метла.

Ама каквото и да е все пак е по-добро от Динкито дето си пробвал (от MG серията трябва да е било - за около 1000 точки).

Много добра форма е Рандито , втората ми метла е такава (само че си я търсех по-евтинка нарочно - от JS-ките), ако си го държал/дрънчал на т'ва чудовище и те е гъдилкало докато го правиш - то това е метличката за теб :) .

Така че събирай ги точките и влачи! (Може да пляснеш снимки за хвалба после, че и некоя виртуална бирка да почерпиш :beer::D:rocker::);):D:beer: )

Редактирано от ke3jackson
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за метлата на Алекси - ми на хартия трябва да е същото, но съм убеден че USA custom shopa ги правят малко по-добре от японския поточен клон (също ако не се лъжа RR24 е от там) Но идва бонуса че е с 24 прагчета за разлика от про , х и американските серии. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ke3jackson, aз човече в магазина като го хванах направо си глътнах граматиката :greenangel: Забравих половината работи дето мога да свиря и адреналина ми се качи на макс :girl_witch: Вобще и изработка и електроника (и особено тиа черти4ките по грифа за отбелиазване как надъхват :girl_witch: ) и е адски удобна направо се влюбих :yahoo: Тоя 1 адаптор не знам какво толкова ме притесняваше, китарата е метал машина- това и ще свиря :rocker: Ако като никога реша че ми се свири нещо лекичко хващам старата китара и така :) А като зема Jacksona задължително ще се похваля :hooray: и ще черпа по 1 виртуална биричка :girl_witch::cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
ke3jackson, aз човече в магазина като го хванах направо си глътнах граматиката :) Забравих половината работи дето мога да свиря и адреналина ми се качи на макс ;) Вобще и изработка и електроника (и особено тиа черти4ките по грифа за отбелиазване как надъхват :) ) и е адски удобна направо се влюбих :yahoo: Тоя 1 адаптор не знам какво толкова ме притесняваше, китарата е метал машина- това и ще свиря ;) Ако като никога реша че ми се свири нещо лекичко хващам старата китара и така :) А като зема Jacksona задължително ще се похваля ;) и ще черпа по 1 виртуална биричка :):)

 

Китарката е яка, свирил съм на нея. Земи си я няма да съжаляваш. Ама само да те светна че със скапан усилвател няма да звучи много добре.

Редактирано от horsefucker
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Откровенно нямам идея коя е по добра, не разбирам от такива китари.

 

Сори за офа, просто исках да се възползвам от темата и да питам

 

Какво значи израза идеална китара за жица, в смисъл винаги съм се чудил дали става въпрос за соло или за тежък ритъм, така и не можах да си уясня термина

 

Иначе успех с покупката

Абе какъв английски хумор-по това време да не си живял на Острова?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.