Jump to content
Българският форум за музиканти

Имената на темите


Recommended Posts

За разлика от повечето, това е предложение от модератор към потребителите :)

 

Моля давайте ясни и точни имена на темите, които пишете. Така останалите ще се ориентират по-лесно, а използването на търсачката ще е по-ефективно, което пък от своя страна ще намали дублираните теми. Заглавия като "Въпрос", "Проблем" или "абееее я кажете..." не дават много информация за съдържанието на темата :unsure: , а именно това е смисъла им.

 

Благодаря на всички, които се събразяват или ще се събразят с молбата ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е супер замисъл. Аз като се сетя понякога как ми се случва да отварям един куп теми с такива заглавия, дето после се оказва, че изобщо не е това за което си мисля...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е, не че се губи много време да щракнеш и да видиш, но определено ще е по-добре да се озаглавяват разбираемо ( то и аз кви теми съм пускал, чак ме е срам). Предложението, наред с поне някаква пунктуация и правопис си е готинко :cheers:. Преди се правеше забележка и за вторите. Абе Екс, ко се церемониш, я размахай секирчето :singer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А също и когато са озаглавени само като "Help", "Помощ" и други подобни. То едно време, като обикалях по не знам к'ви си форуми, лошо впечатление прави, като избереш коя да е секция и видиш отгоре до долу, теми с все едни и същи заглавия, понеже са наименувани с горепосочените думички. Гледам, че от бая време и в тукашния форум има тенденция към подобна ситуация, ама вече се заричам, че на такива теми, въобще няма да обръщам внимание. Но какво от това, керванът ще си върви и ще ни се набиват в очи едни и същи теми, създавани наново - разбирай, с едни и същи заглавия, което може да те накара на мисълта, че това вече си го минал :blink:

Редактирано от fracture
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно и сто процентово ЗА!!! Напоследък зачестиха темите с неподходящи (меко казано) имена... Ако пък някой не му изнася, модераторите си знаят работата :blink::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този дух, аз имам предложение към модераторите :blink: Защо примерно не променяте имената на такива теми? Няма да отнеме много време, а когато потребителя не се е усетил, можете да го направите :blink:

 

:read:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам едно предложение... Ако примерно в раздел китара има някой който има нужда от помощ (нещо неразисквано досега разбира се), пред заглавието на темата да се слага "Help:" (и ако евентуално е нещо спешно темата да седи закована горе за известно време), ако пък някой е намерил нещо интересно като техника или нещо което му е помогнало да развие дадено умение да пише нещо от рода на "Tips&Tricks"... такива работи... може и да ви се стори тъпо но поне, потребитрелите ще добиват някаква начална представа за какво става въпрос в темата...

 

RESPECT !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако може да се добавят към усмивките които са при заглавието на темата и символи за хелп, типс`ен`трикс и други....

така ще е най лесно и ЗЪБавно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

относно помощните теми

преди регистрация на юзъра, да му се даде много ясно да разбере че съществува търсачка за негово удобство,която може да спести всичко това.С големи мигащи букви например ;) или само мигащи. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.