Jump to content
Българският форум за музиканти

ефект за бас


didopantom

Recommended Posts

Не е много по-различен от 506 или др. подобни. Ако имаш свестен усилвател и колона мисля че можеш да си вземеш, ще върши работа. Ако нямаш - няма да ти помогне кой знае колко.

 

Лично мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Зумовете съскат в централното.Предупреждавам:bravo:В кубето невинаги можеш чуеш този съсък така че ако си купуваш зум отиди и го пробвай в готино централно и......... де да знам. Абе Зума......нема тежката дума. :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Ако китарата ти е активна не ти трябва процесор.Да ти кажа..зависи и каквъв ти е баса.Ако е пасивен мисля,че един параметричен еквалайзер ямаха ще свърши работа.Аз съм с такъв и не е зле.При положени обаче,че е активен може да му сложиш най-много един еквалайзер от тези футсуичи с плъзгачите,като обаче не усилваш чистотите повече отколкото китарата ди ги изкарва.От неога най-много можеш да орежеш нещо.Това е от мен,дано съм ти бил от полза. :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с пасивен бас и нямам хубаво кубе /всъщност засега ползвам китарното, но то не е хава както се подразбира/...мислех да си взема Zoom 506 например, но ако дава проблем в централното надали ще свърши особена работа...Има ли някакви по-добри алтернативи /за около 100-120лв/ или ще трябва да се примиря със zoom-a?

 

P.S.Колко струва това EQ на ямаха? На мен също ми хрумна този вариант, но ми се ще ако може да има и някакав gain/dist

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
за тея пари можеш да си вземеш две камйончета .екуалайзер и компресор.и ште разбиеш с звук.не ти треа процесор.това е моето мнение

И аз така мисля. Аз имам процесор на корг, ама да си призная ползвам го само в нас, не го нося по репитиции. На мен ми стига един еквалайзер и съм готов :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
никога не съм ползвал процесор.

Голяма зарибявка е!

Противно на настроенията тук аз умирам да си играя с разни процесори. На всичкото отгоре са китарни, но аз си свиря с баса. На всичкото отгоре се оливам!:D

Стигам до нечовешки звучащи бленди, грохоти, хрипове, сигнали от космоса и всякакви подобни безобразия. Страшно ми харесва!

Пък ако пусна и някой мазен, глух ритъм от ЕИМто направо съм готов да влезна в редиците на COLD MEAT INDUSTRY!

Просто се забравям... :beer:

Редактирано от I=====I
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Някой имал ли е близки срещи от трети вид с Bass V-Amp 2? Ако да, какви са ви впечатленията...струва ли си за тия пари? За сцена става ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора зарибих се по камиончетата не ми трябва процесор щот от него ще ползвам само един overdrive(и тунер сигурно:godbless: ) :violin: кажете кво да си взема и за кви пари :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кажете ко мислите за това зашото ми го хвалиха и се чудя дали да си го взема на мен ми трябжа нещо такова вижте го тука :violin:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър е, ако търсиш брутално звучащ драйв (напр. Анестезия на Металика) . Лично на мен нещо с по-меко звучене ми допада повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.