Jump to content
Българският форум за музиканти

jFog

Members
 • Content Count

  1,629
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About jFog

 • Rank
  lost in translation
 • Birthday 01/07/1978

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://jlabstudio.com
 • ICQ
  0
 • Skype
  jFog_BaHko

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ceuti
 • Interests
  Digital Art,Metal, Coca Cola {*.PSD}
 1. Красота е , ленивито рифче около 40-та секунда трошка направо, Жалко че не е цялата песен.. Що така? Ше мориш феновете на по парче парчето ли Успех!
 2. Кефи " Как ще познаете щастливия рокер? - По мушичките между зъбите. "
 3. jFog

  Last Remains от Русе

  Въх че малдолики метали!!! Браво!! Екстра сте
 4. шеснайсе е хавата! Щипка скорост само му липсва на ястието според мен :) ..като чух началото на Агейнст дъ дестини направо не повярвах че не стана на тупа лупа после хехе, то си е ввъпорс на вкус де нали поздрави у Успех!
 5. оп , чак се заинтересувах от т'ва Ъпсурт вълнение.. само дету Вибокса е видим и чуваем само за БГ (май)...има ли начин да се покатерят видеотата по Ю туб например ,че географското положение е фактор на моменти....
 6. jFog

  Виртуално пиано

  http://www.compdigitec.com/labs/2009/10/04...oard-in-ubuntu/
 7. jFog

  Латенция и ASIO драйвери

  Има начин да инсталираш който и да е Уин ,7 включително от USB стик за не повече от 20 минути,ако имаш стика под ръка и желания ще ти обесня( в случй че не го знаеш този трик).Също така си остава и варианта за една пробна инсталация през ВиртуалБокс-а например да видиш кого и как ще разпознае системата. ок, Поздрави!
 8. jFog

  Сеч

  Верно си е СЕЧ! плаче си за вокали за да се закръгли на максимум красотата
 9. jFog

  Латенция и ASIO драйвери

  ем е така и ем не е батка.. В крайна сметка зависи кой за какво и най вече с какво се бори.В моя случай избягвам 64 битови Ос защото не усещам никакво подобрение в производителноста на програмите с които си търкалям тука.. и отделно че многобройни програмки най вече в portable варианти не палят. Но определено Седмицата на приличен комп изорава квоито и фърлиш.Моя портативен не е нещо извънземно но се спрявя достатъчно добре с Уин 7 и Adobe Cs 4 имам база за сръвнение защото на службта съм точно с 64 битова седмица със една и съща рам 3Гб, даже е с по надупена видео карта служебния..но определено разлика не намирам за нещата с които си работя. Отделно че имам и Куад машина и съм тествал едно и също нещо на всеки комп да усетя разлиаката но не я усещам....става въпорс за Illustrator,Photoshop, InDesign.. ect..(не говоря за обработка на видео например) Разбира се ако машината ти е с 9Гб рам например бих те разбрал но ако си с под 3,6.. мисля че е не е много основателнода си с 64 битов Уин.Но както ти казах преди зависи какво точно правиш с машината,ако ти се занимава порбвай еидн Уин7 х86 ако може и да е някой моднат (УинБлу сега търкалям направо е биберони) и сам ще си прецениш. Определено примера с БМВ-ето и бензина не е много уместен в случая. Kakto и да е, ти попита кой с квото можа отговори няма да се плашункаш и успех със Седмицата! хау!
 10. jFog

  Латенция и ASIO драйвери

  Може порсто да пробваш една Седмица х86, до колкото разбирам с портативен копютър си.. файдата от 64 бита е малка да не казвам никаква.. Лично ня няколко пъти се опитвах да поработвам със 64 битова ОС.. обаче се разубеждавах на втория ден... дълга история Но като цяло ...за който и да е хардуеър,фърли едно око пак на сайта на поризводителя и виж кви версии има и са кво стават ..а колкото до линукса..незнам как са с подръжкатан атез хави музикални за УиФИ знам се Ок хехехе но може да си ааднеш едно Убунто за пробата
 11. jFog

  Unhumanity

  шес е!на такъв съпровод могат да се вихрят чудесни погота Успех и всичко най евентуално с албума. като сковете Майспейса да го постнете.
 12. Много мелодиа , красота и агресия както баш ми е кръвната група.Поздравления и успехи за в бъдеще. Би било грешка да не бомбандирате индилейбълите , никога не се знае от къде може да излезе зайчето. Наздраве и напред!!! п.с. Не бих искал да ви давам наклон на 'уя,но за в бъдеще може би би било добре да се обърне малко повече внимание на аранжиментите,може би с по прости и стегнати аранжименти нещата да са още по впечатляващи.
 13. jFog

  Windows 7

  Леко в страни от основната темо но.. Уин 7 е най доброто което за пускали от Майкро$офт.. така че за всички плашункащисе.. да не се плашункате върви като по мед и масло с някои леки изключения някои по стари игри, антични порграми и порчие.Но като цяло е на ниво и съвместимоста с драйверите е на 100% и с повечето порграми. Със режима за съвместимост при стартиране на ексетата проблема се решава на около 99.99999999%Ползвам го ощт от миналата година по това време когата се пръкна пребетата,която си беше желязна от където и да се погледне. Отгоре на всичко Вин7 лети на картофени щайги на които им идва в повече Уин Вистата..Включително на дребосъците с Атом порцесори които под дефаулт се пордаваха(т) с Уин Хр... Пак леко в страни още едно допълнение. Дел са върха на сладоледа, лично за мен ,имам един настолен който мачка като за световно и съм и м фен като цяло.. Но и Асерчето (портативен)което имам къпе от всякъде..та мисълта ми е ако трябва да се сменя компа и няма много кеш не е зле да се огледате преди да пазарувате. За 400 евро може дасе пазарува машинка която е почти да не казвам колкото, един Делл преносим например и струващ двапъти повече.. ако има интерес ще ви разкажа ако трябва и с картинки как се справя Мини-то Поздрави!. п.с Преминаването от Виста на Вин7 да речем е хубаво да се направи с някоя от многото ''измукващи'' драйвери програмки.Да се ги смръкнете в някоя папака и после в случай че Вин 7 не си намери драйвер да му ги покажете.хардуер с който съм имам проблеми при инсталиране на Виста са се инсталирали безпроблем на Уин 7..но за всеки случай.най вече УиФи-та.. Ок.
 14. jFog

  Wartime - "Bequest"

  Направо е Биберони! красиво и технично, машала!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.