Jump to content
Българският форум за музиканти

...denied

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ...denied

  1. На мен ми трябва просто програмка която дори да речем само на пеене ей така от микрофона и за фон да мога да наслагвам някакви такива ефекти.. малко ми е трудно да го обясня съжелявам..
  2. Омъжи се за мен! :D:D базикам се.. браво браво!! наистина си се справила адски добре! :) :)
  3. Въпроса ми е малко, много сложен защото честно казано не знам какво точно търся... Интересно ми е дали има някаква програма (по възможност безплантна) която да прави странни ефекти, като да речем при по голямата част от песните на Пинк Флойд. Тези ефекти се правят с цел Psychedelic Rock и не знам просто се интересувам. Благодаря предварително. Rock On!!!
  4. Съжелявам, грешно съм се изразил .Имам превид, че мен солата ме кефят повече и че повече ми допадат повече от само ритъма, иначе знам, че той е основата на песента, но соло китарата ми допада повече.
  5. Може би защото съм идиот( ),ама... не видях някой да е написал Иван Лечев, който е най-великия според мен. Отностно съфорумниците... всички сте адски добри!! Rock On!!
  6. Най-важното е да имаш хъс за това, другото не е от значение. Трябва като свършиш работа да бързаш да се прибереш в къщи само и само за да подрънкаш малко и това е, така ще се научиш. Успех Rock On!!
  7. Без значение от стила, според мен солата са много важна част от една песен... даже прекалено важна и за това съм на мение, че солата са по важни от ритъма(аз така си мисля(ама к'во ли разбирам )), но все пак трябва да си има и ритъм китаристи за това всеки да си свири к'вото му е кеф и да се разбива, това е най-важното Rock On!!
  8. @METALHAMMER Pantera - Floods И на мене ми е любимото соло, като го слушам чак ми се реве. Rest In Peace Dime! Също така ме кефи и Death - Voice Of The Soul цялата песен... Rock On!!
  9. Fender CD-60 SB Acoustic :) Най-красивото нещо на света
  10. Здравейте, аз от доста време съм си фен на саксофона като инструмент. Просто тъжния и красив звук който вади наистина супер много ме разчувства (макар, че съм фен на тежка музика ), обаче найстина пред саксофона.
  11. ...denied

    ТАБЛАТУРИТЕ!

    Искам тук да се намеся аз малко... Може да не разбирам кой знае колко от музика като цяло, но ми е кеф да го правя и не смятам да спирам но осъзнавам че не мога да се занимавам професионално със това, защото мечтите ми са точно както колегата Евтим показа с изключение на това че искам да ме намери някой западен продуцент. И точно заради това пиша този отговор, защото изпускате една много важна гледна точка а именно "Музиката като хоби" не всичко води до професионални изяви. Вярно е че е по добре да вадим нещата по слух, но на мен лично ми прави удоволствие да чувам как АЗ свиря лубимата си песен не зависимо пред кой или за кой или как съм я изкарал(било то табулатура или по слух). Цялата ми идея е че не трябва да гледаме на всичко толкова сухо и професионално а трябва да гледаме нещата от малко по интересната и забавна страна . Това беше моето мнение. Поздрави!
  12. Здравейте, според мен изобщо не е задължително даже не е препорачително ако искаш да учиш ел. китара да почнеш с акустинча(което, всъщност е моята грешка, но нямаше кой да ми каже преди време). Техниките на двата инструмента са доста различни и те самите се разграничават един от друг, за това е хубаво да учиш това което искаш :recourse: Успех! Rock On!!!
  13. Нещата с музиката като цяло са много зле... Аз найстина имам желание да се науча да свиря на саксофон защото е много красив инструмент за мен, но нямам средставата нямам и време а причината поради която не искам да ходя в каквото и да е музикално е защото в българия няма хляб в музиката... тъжно но факт и това ме отвращава! В днешно време по лично моя преценка повечето хора се занимават с музика, като хоби а тези които се занимават "професионално" взимат мизерни заплати... Ето защо не само саксофонистите ще стават кът а и професионалните музикатнти като цяло... Това е лично мое мнение де .
  14. ...denied

    Bitter Wine

    Добре се е получило на мене ми харесва
  15. По принцип си падам да пея и пиша на английски... а отностно поезия или някакви такива стихчета обичам да пиша на български и аз не мога да си обясня защо но определено поезията на български звучи по-красиво :thumbs_up:
  16. ^ :thumbs_up: :thumbs_up: Много си прав 7thString, учи всичко на Нирвана с тях много лесно се почва и се задобрява (почни с някой песни от ънплъгда). Пробвай и Mama Said на Metallica. Главната идея е да научиш акордите и Power Chord-овете което ще стане с песните на Нирвана. Rock On!!
  17. Да... егати шоуто да го видиш и да ти се доповръща... тоя пич(ако може така да се нарече )не ме кефи макар да свири добре Rock On!! (ама не като Лайхо :D)
  18. ...denied

    Behringer Amp

    Пич, объркал си мястото където да пускаш обявата има си раздел "Купувам, Продавам". Там се пишат такива постове
  19. Ovedrive, sory че не поясних, но имах предвид само тялото да е от едно цяло дърво.
  20. Здравейте искам и аз да се намеся,но за нещо което няма нещо общо с тремолото(защото стана ясно, че трябва да си вземеш китара с тремоло или флойд ). Та искам да кажа, да си вземеш китара следкато огледаш и видиш коя ти е удобна... НЕ ГЛЕДАЙ ВЪНШНИЯ ВИД!!! Не мисля че ще ти е особено удобна тази китара, но все пак ти си знаеш и ти си решаваш. Идеята ми е :"Виж, барни, дрънни, вземи". Rock On!!
  21. Здравейте, преди няколко дена говорих с един мой приятел и той каза, че по негово мнение тялото на една електрическа китара е по добре да е от различни части(дървета), а не от едно цяла... което ме озадачи, но не го попитах защо мисли така( ). За това сега задавам въпроса на вас:"По-добре да е от една цяла част тялото или от няколко?". Съжелявам ако ви се струва глупав въпроса но ми е интересно какво мислите. Благодаря предварително P.S. Заглавието на темата е сгрешено Sory Rock On!!!
  22. Темата найстина доста се разводни, но си направих някой изводи и като свърши срока( ) ще видя какво ще правя... Мисля да тръгна, да науча скали и техники, а пък в къщи да развивам мойте си техники и когато реша че вече нямам нужда от уроците ще се откажа. Благодаря много! Rock On!!!
  23. Вижте аз знам, че от метала хляб няма да извадя или от каквато и да е музика в България което много тъжно, но все пак искам да задобрея и не знам уроците на всичкото отгоре са ми безплатни, но не знам дали ще имам достатъчно време (проклето училище ). Мисля че си струва да опитам все пак благодаря за съветите.
  24. Здравейте, свиря на акустична китара от преблизително година и половина и съм самоук(чудото на интернет и табулатурите ) и предимно свиря рок и каквото мога по-металско и въпроса ми е дали има смисъл да ходя на уроци при условие, че не искам да свиря класическа музика (в околоята мога да ходя само на уроци по класическа китара ) Благодаря предварително! Rock On!!
  25. ...denied

    Микрофони Hed

    Здравейте, един мой приятел наскоро си купи микрофон HED безжичен не съм сигурен за точния модел но има добри характеристики и искам да питам за тези микрофони(за самата марка) какво мислите благодаря предварително Rock On!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.