Jump to content
Българският форум за музиканти

...denied

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ...denied

 • Rank
  Навъртащ се

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/_spiritcrusher_
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. ...denied

  Ефектите на Пинк Флойд

  На мен ми трябва просто програмка която дори да речем само на пеене ей така от микрофона и за фон да мога да наслагвам някакви такива ефекти.. малко ми е трудно да го обясня съжелявам..
 2. ...denied

  Nirvana - Heart-shaped Box [cover]

  Омъжи се за мен! :D:D базикам се.. браво браво!! наистина си се справила адски добре! :) :)
 3. Въпроса ми е малко, много сложен защото честно казано не знам какво точно търся... Интересно ми е дали има някаква програма (по възможност безплантна) която да прави странни ефекти, като да речем при по голямата част от песните на Пинк Флойд. Тези ефекти се правят с цел Psychedelic Rock и не знам просто се интересувам. Благодаря предварително. Rock On!!!
 4. Съжелявам, грешно съм се изразил .Имам превид, че мен солата ме кефят повече и че повече ми допадат повече от само ритъма, иначе знам, че той е основата на песента, но соло китарата ми допада повече.
 5. ...denied

  Родни български китаристи

  Може би защото съм идиот( ),ама... не видях някой да е написал Иван Лечев, който е най-великия според мен. Отностно съфорумниците... всички сте адски добри!! Rock On!!
 6. Най-важното е да имаш хъс за това, другото не е от значение. Трябва като свършиш работа да бързаш да се прибереш в къщи само и само за да подрънкаш малко и това е, така ще се научиш. Успех Rock On!!
 7. Без значение от стила, според мен солата са много важна част от една песен... даже прекалено важна и за това съм на мение, че солата са по важни от ритъма(аз така си мисля(ама к'во ли разбирам )), но все пак трябва да си има и ритъм китаристи за това всеки да си свири к'вото му е кеф и да се разбива, това е най-важното Rock On!!
 8. ...denied

  Най-яките китарни сола

  @METALHAMMER Pantera - Floods И на мене ми е любимото соло, като го слушам чак ми се реве. Rest In Peace Dime! Също така ме кефи и Death - Voice Of The Soul цялата песен... Rock On!!
 9. ...denied

  с какви китари свирите

  Fender CD-60 SB Acoustic :) Най-красивото нещо на света
 10. Здравейте, аз от доста време съм си фен на саксофона като инструмент. Просто тъжния и красив звук който вади наистина супер много ме разчувства (макар, че съм фен на тежка музика ), обаче найстина пред саксофона.
 11. ...denied

  ТАБЛАТУРИТЕ!

  Искам тук да се намеся аз малко... Може да не разбирам кой знае колко от музика като цяло, но ми е кеф да го правя и не смятам да спирам но осъзнавам че не мога да се занимавам професионално със това, защото мечтите ми са точно както колегата Евтим показа с изключение на това че искам да ме намери някой западен продуцент. И точно заради това пиша този отговор, защото изпускате една много важна гледна точка а именно "Музиката като хоби" не всичко води до професионални изяви. Вярно е че е по добре да вадим нещата по слух, но на мен лично ми прави удоволствие да чувам как АЗ свиря лубимата си песен не зависимо пред кой или за кой или как съм я изкарал(било то табулатура или по слух). Цялата ми идея е че не трябва да гледаме на всичко толкова сухо и професионално а трябва да гледаме нещата от малко по интересната и забавна страна . Това беше моето мнение. Поздрави!
 12. ...denied

  задължително ли е ?

  Здравейте, според мен изобщо не е задължително даже не е препорачително ако искаш да учиш ел. китара да почнеш с акустинча(което, всъщност е моята грешка, но нямаше кой да ми каже преди време). Техниките на двата инструмента са доста различни и те самите се разграничават един от друг, за това е хубаво да учиш това което искаш :recourse: Успех! Rock On!!!
 13. Нещата с музиката като цяло са много зле... Аз найстина имам желание да се науча да свиря на саксофон защото е много красив инструмент за мен, но нямам средставата нямам и време а причината поради която не искам да ходя в каквото и да е музикално е защото в българия няма хляб в музиката... тъжно но факт и това ме отвращава! В днешно време по лично моя преценка повечето хора се занимават с музика, като хоби а тези които се занимават "професионално" взимат мизерни заплати... Ето защо не само саксофонистите ще стават кът а и професионалните музикатнти като цяло... Това е лично мое мнение де .
 14. ...denied

  Bitter Wine

  Добре се е получило на мене ми харесва
 15. По принцип си падам да пея и пиша на английски... а отностно поезия или някакви такива стихчета обичам да пиша на български и аз не мога да си обясня защо но определено поезията на български звучи по-красиво :thumbs_up:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.