Jump to content
Българският форум за музиканти

SundownWarrior Of Nightwis

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SundownWarrior Of Nightwis

  • Рожден ден 04/20/1991

Contact Methods

  • AIM
    belegkutalion
  • Yahoo
    g.dichev

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Русе

SundownWarrior Of Nightwis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. с това вече ще ми звъни телефона ! страшно парче пичове !
  2. бе за хеви аз ти препоръчвам: 2 каси, 22 инчови 2 том тома - 10 и 12 2 флор тома - 14 и 16 1 соло барабанче 2 фуса - единич винаги затворен 4 краша 2 китаеца това е ако имаш пари
  3. Виждам, че е от много отдавна тази тама, но аз не можах да намеря Семплите (въпреки това имам .dll-а, който нищо не прави без семплите). Ако можете да помогнете по въпроса?...
  4. Да вързродя малко тая темичка, за да кажа... ИМА ТАКОВА ЖИВОТНО И ТО Е САМО НЯКОЛКО МЕГАБАЙТА. Говоря за китара със пълен контрол на ампа (каквото и да значи това) може да се върти процесора преди и след в зависимост от звука (пак ми е бедна фантазията колко са процесорите на това нещо още не съм тествал да ги въртя). Има и готови китари като някой са дори плъгини на китари на известни групи (На Металика, Дистърбд, Мерлин Менсън, Линкин Парк, Рамщайн, Тайп О Негатив, Дядо Алис Купър... ба е има още малко ама ме мързи да ги пиша). Вярно, че на някои места китарата си личи синтетиката, но с подходящо прикритие от други синтетични и не до там звуци ходи, че я разкривай. И накрая да кажа, че става въпрос за Slayer 2, която първоначално смятах за естествено продължение на 1, но съм се излъгал... (тази версия струва пари и не идва със FL Studio) Ако ви интересува няма да я намерите по торентите (не че не е възможно, но просто на мен не ми тегли с часове въпреки 8 души сийд) купете си я или ми драснете едно ЛС за линкче ако не моете си намерите.
  5. Ех истинската китара иска пари за закупуването и, а и аз съм толкова сакат китарист (ми че като е нямало кой да се сети, че някога ще ми се прииска да свиря) Та аз сега съм самоук от около година и не мога нищо дори на акустиката на майка ми (не че тя може де )
  6. Едни микрофонни разпявания по аматьорската на телефона http://media.putfile.com/Project-71-77
  7. Чух, че няма такова животно ама аз пак да попитам. Втръснало ми е от сакатия ми плъгин за китара. Има ли някой по-различен, който да докарва електрическата по-добре от FL Slayer (за уиндоус разбира се)?
  8. SundownWarrior Of Nightwis

    Vst Set

    Извинете за това че правя добъл пост, но сам кьорав и не видях каде е копчето за едит на предния (ми то нямаше де ). Сега прочетох, че имаш нужда и от падове, пиана и всякакви други неща освен барабани. Пробвай Toxic Biohazard или PoiZone на Image-Line (за съжаление са платени, но имат достатъчно падове) като друг (макар мисля, че е пак платен вариант и значително по-ограничен) е Sytrus идващ със FL studio (отново Image-Line), който можеш да ползваш като VST където си поискаш.
  9. SundownWarrior Of Nightwis

    Vst Set

    Свестни барабани? Аз се сещам за едни ама не знам дали ги има като Stand Alone. Става въпрос за FPC на FL studio. Вършат прекрасна работа. Имат и дъплнителни Free Kits (всички са безплатни) Найстина огромно разнообразие от барабани.
  10. Кажи поне каде е? Време или нещо защото има да порверявам големи разлики между ноти. Ако можеш разпознай и интструментите, за да ме улесниш (не за да ми правиш работата) Що се отнася до авторската музика мога да го постна там без китарите защото са ужасяващи.
  11. Добре ще го извадя на MP3, но китарите ми са много зле (софтуера ми е такъв, а за истинска китара няма пари, а дори и да има ще трабва едно готово парче да го свиря в продължение на часове докато запиша всеки отделен акорд) Ето ви го MP3-то, чух го току-що и установих, че не разбирам от китари (http://media.putfile.com/Project-71-77)
  12. Ем за такива хора дет нямат GP5 давам и миди файл (http://www.megaupload.com/?d=7WC79GM2)
  13. Така имам една идейка.... Много е зле. По принцип идеята представлява нещо от рода на готик или хеви метъл (не мога да определя точно, но повече ми бие на готик ). Има си всичко освен бас китара и може би истинска дист китара... а да и не успях да намеря място за соло (ама и аз къфт сам дървен в солата все ми е тая, че ще му намеря). Чуйте моля и дайте някой помощни критики щот един мой друг проект го бяха за*бали без да кажат нищо (вярно, че китарата беше за огъня ама...). Моля някой що годе добър китарист да прасне една истинска китарка на това (да предупредя, че нотите са по една, защото софтуера ми ги изкарва директно в пауъркорд). За бас може да се уредя сам (или дори да си го изсвиря на компа). За вокали ще мисля по-късно като видя дали въобще имам шанс. Най-накрая ето за какво говоря (http://www.megaupload.com/?d=JAFI1V29)... А да ще ви трябва и Guitar Pro 5.
  14. Ханс Цимър, Клаус Баделт,Хари-Грегъри Уилиамс, Марк Мансина. Това са мойте композитори за Филмова музика, а най-добрия саундтрак е от анимето Blood+. По принцип съм фен на такъв тип музика (най-вече защото е съставна част от любимия ми жанр симфоничният метъл).
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.