Jump to content
Българският форум за музиканти

Delyan

Members
 • Content Count

  961
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Delyan last won the day on May 7 2015

Delyan had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Delyan

 • Rank
  :)

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/delyan7
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG

Recent Profile Visitors

2,224 profile views
 1. Страхотно парче и изпълнение! ... особено женските вокали.
 2. Струва ми се необходимо да се поясни, че Wacken не е Евровизия и бандата не отива да представя България на световното по футбол ... доколкото знам. Може би е хубаво да се прекарва повече време в свирене, а не в писане на безплоден негативизъм и може пък и някой от негативно настроените да излезе на сцената да покаже следващия път за какво става въпрос всъщност, да отвори очите на всички и да предизвика невиждан фурор ... знае ли човек. Дотогава думите са незначещи ... с най-добри пожелания!
 3. Честито на Dash the Effort ! За съжаление присъствах само в един от дните и останах много приятно изненадан от сцена, организация, звук и ниво на групите като цяло. Lieveil определено ме впечатлиха. На Dash the effort гледах изпълнения на живо в youtube канала им и също съм впечатлен. Далеч не съм запознат в дълбочина със стила, но положения труд и талант според мен са дали своя резултат. Сигурен съм, че е имало и много други добри банди, на които не съм имал късмета да попадна. Надявам се да има все по-малко негативизъм и все повече подкрепа занапред, за да имат възможност всички тези банди да се развиват и носят удоволствие!
 4. Макар и да си обяснявам генезиса на забележката, не смятам, че е наложително да сме по-американци от американците. Съобщенията в метрото са за помощ на всички чужденци в България, а не само за тези, които са с майчин език английски ... може и да има вероятност текущия вариант да е най-приемлив по отношение на нивото на ползвания език. По отношение на акцента ... нека си представим отправяне на такава критика към Боб Марли ... или Бийтълс за британския им акцент ... или Скорпиънс и т.н. Може и да е по-добре каквото е в случая. Не съм защитник на Метрополитен ... просто гледна точка.
 5. Това, което мога да кажа е, че изписаните страници с положителни мнения не са случайни. Едва ли е необходимо да повтарям изписаните до момента неща за ИНЖ. МАНОВ (не само ИНЖЕНЕР е с главни букви ). За вече два лампови усилвателя се е случвало да ползвам услугите на ИНЖ.МАНОВ и всеки път съм приятно изненадан от отзивчивостта и професионализма. Всичко е било в договореното време и срок с прекрасен краен резултат ... какво повече би могло да се иска!?. Имах допълнителни леки притеснения за единия лампов усилвател, свързах се отново с ИНЖ.МАНОВ и отдели във възможно най-кратък срок време за тест и анализ, отговаряйки на всякакви (в по-голямата си част вероятно малоумни) въпроси от моя страна. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, ИНЖ. МАНОВ !!!
 6. Delyan

  Fusion Blues

  Благодаря, следя с интерес джемовете, които постваш. Гиърът, който ползвам тук е Ibanez RGR465M>ZOOM MS-50G>Audio Interface и малко delay от DAW.
 7. Delyan

  Fusion Blues

  Едно джемче по нощите и от мен Извинявам се за двойния пост, моля да се изтрие предишния.
 8. Delyan

  Practice track 16

  https://soundcloud.com/delyan7/jam16
 9. Delyan

  Whole New Way

  Радвам се, че Ви е допаднало Ползван е PODxt за баса и за китарата, викалите са с SM58, тупаните са Адиктив Дръмс.
 10. Delyan

  Frankenstein

  Благодарско! Радвам се ако Ви е допаднало Записвано е вкъщи. Ползван е PODxt за баса(записан сравнително скоро) и китарите(записани преди около 2г).
 11. Всъщност музиката не е написана от мен, но аранжимента е попроменен от мен : http://soundcloud.com/delyan7/frankenstein
 12. Delyan

  Whole New Way

  От доста време не съм писал и реших да пусна едно кавърче записано преди време. Надявам се да ви е интересно http://soundcloud.com/delyan7/wholenewway Извинявам се предварително, ма не съм певец
 13. Delyan

  "While Your Lips Are Still Red"

  Много, много добро! БРАВО!
 14. Delyan

  Искам Ibanez..дайте мнение;)

  Само една вметка - GRG и RGR са различни неща (има доколкото видях и GRGR). G преди RG се поставя при 1XX и 2XX сериите (Ibanez GIO). Докато R след RG се поставя при обърната глава на грифа (R=Reversed предполагам) и няма общо със серията.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.