Jump to content
Българският форум за музиканти

Music_niki

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Music_niki

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 01/19/1993

Previous Fields

 • Инструмент
  солист и вокалист

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. Благодаря ти много това ме интересуваше, много ми помогна. А някой да е запознат с правилата за парче за Евровизия какво трябва да бъде то, с каква продължителност по последни данни от тазгодишното и въобще какви са сроковете за подаването и представянето му за догодина, тъй като не намирам още нищо в интернет по този въпрос?!
 2. Здравейте, имам едно питане, и тъй като не видях подобен вид тема (дано не съм се объркал) бих желал да си го задам тук: Как точно се осъществява процесът за нотиране по всякакви параграфи на едно популярно парче. Моля ако някой може да ми обясни по-подробно ако ли не и по в резюме вариант ме устройва.
 3. Има също така супер яки туториъли и други любопитни нещица в http://audionews.ru регни се там и ще останеш предоволен според мен. ;-)
 4. Здравейте, казвам се Никола Константинов от гр. София съм, и съм завършил НМУ "Л.Пипков" със специалност поп и джаз пеене. Имам висок теноров глас и записвам беквокали към всякакви парчета. Ако някой се интересува и има нужда може да се свърже с мен на тел.0879-056-756. Предварително се извинявам ако има вече такава пусната тема.
 5. Да, такива теми имаше преди доста но както и да е.Аз лично точно това навсякъде пиша, че съм си твърдо зад Shure, Зенхайзер някак си не ме кефят и самата форма на микрофона и звука като че ли.Аз сега съм тръгнал да си купувам точно този Shure PGX 24 Beta 58a и съм твърдо зад него, мисля че си заслужава и е страхотен като модел и качество на звука и изобщо всичко.Затова ти препоръчвам и ти да си вземеш същия, защото и въобще не малко хора звезди пеят с него въобще е страшно известен този модел и той заедно с Shure PGX 24 SM58 са базовите модели на Shure и са най-добрите им!
 6. Music_niki

  Shure Beta58 и Sennheiser E845s

  Да мой човек всичко ми стана ясно, не е нужно да ми казваш че съм дървен философ, малко спазвай благоприличие все пак.И така явно оригинала ще си го разберем, че е такъв по гаранционната карта и там където пише че е сертифицирано и си е наистина Shure, защото наистина и аз съм виждал такива реплики но повече май са на тези с кабела.Не че явно и при тея няма де ама...
 7. Music_niki

  Shure Beta58 и Sennheiser E845s

  Да, същност това не ме притеснява вече защото явно и тея неща вече си се правят там.Точно оня ден видях на моята позната този същия микрофон Shure pgx 24 BETA 58a и като мъ развъртиш капачката там при батериите си пише, че е MADE IN CHINA а иначе си е страхотен микрофона, така че явно си се прави вече там, дано да изпадна сега на хубава оферта и да е за целия свят доставка, че повечете са само за Щатите доставка, което е лошо, но все ще се намери предполагам. ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ, ПУСНАТО ПО ПОГРЕШКА 2РИ ПЪТ.БЛАГОДАРЯ!
 8. Music_niki

  Shure Beta58 и Sennheiser E845s

  Да, същност това не ме притеснява вече защото явно и тея неща вече си се правят там.Точно оня ден видях на моята позната този същия микрофон Shure pgx 24 BETA 58a и като мъ развъртиш капачката там при батериите си пише, че е MADE IN CHINA а иначе си е страхотен микрофона, така че явно си се прави вече там, дано да изпадна сега на хубава оферта и да е за целия свят доставка, че повечете са само за Щатите доставка, което е лошо, но все ще се намери предполагам.
 9. Music_niki

  Shure Beta58 и Sennheiser E845s

  Не бе човек, ти не ме разбра правилно.Естествено въобще не работя в Динакорд или тем подобни магазини.Просто казвам това, понеже вече чух от някой че имало реплики и на тези неща и понеже, и аз искам да си купувам Shure PGX 24 SM 58 и просто исках да разбера вашето мнение, дали въобще сте си поръчвали такива неща от чужбина от ebay и такам.Надявам се сега да си ме разбрал!
 10. Music_niki

  Shure Beta58 и Sennheiser E845s

  Хора това е България все пак, тука какви ли не хора въртят такива измами, че просто ще ви се завърти главата.Това незнам обаче дали важи и за нещата от чужбина в някой чужд сайт, някой може ли да каже дали си е поръчвал микрофон от ebay.com, защото аз в скоро време мисля да направя това.А този сайт уж попринцип си е много известен сайт за всякакви неща и не вярвам там да се въртят разни измамници, но нека сподели някой който си е поръчвал от него и особено микрофон.
 11. Music_niki

  Проблем с микрофон !

  Пич, съвсем нормално е с толкова евтини боклуци и даже да го гледаш, че е Philips просто да е боклук.Вземи и си събери така малко повечко пари и си купи нещо свестно и качествено.И то ако си го поръчаш някъде от нета примерно от ebay.com и да ти го доставят ще ти е супер, купи си някой модел на Shure примерно този Beta 58 A или SM58 ги има жични и можеш там да го намериш до към 200 лв. някъде.Така ще знаеш, че ще работиш с нещо наистина качествено и няма да си тровиш нервите с евтините боклуци, които не стига че не струват нищо ами и просто си си дал тея 60 лв. на вятъра.
 12. Дам нещо не е добре, явно много се притесняваш или и аз незнам какво, иначе хубаво пееш, обаче ти трепери много гласа и както казаха другите приминаваш от една тоналност в друга, което хич не е добре, защото един певец трябва да умее много добре и да изпълнява своите песни акапелно без грешки и преминаване в тоналности.Това е от мен, тренирай повече и гледай да не се притесняваш, защото ако искаш да станеш певец трябва да имаш голямо самочуствие и хич да не ти пука от нищо!
 13. Бравос, честит да ти е и със здраве да си го ползваш, всичко най-добро ти пожелавам!
 14. Аз извинявайте също исках да попитам, защото нещо не ми става ясно учим го в момента и в училище по Елементарна теория, та как е възможно питам да има полутонове м/у 3 и 4 степен и 7 и 1 демек ми, фа и си, и до.Тва нещо не ми става ясно, защото попринцип, както виждаме и на пианото м/у тея степени няма черни клавиши т.е. няма полутонове, а как така се смятат например ми и фа е бил Диатоничен 1/2 тон, как става това ако някой може да ми обясни м/у 3 и 4та, 7ма и 1ва степен?
 15. За тези, които се интересуват аз препоръчвам и естрадната българска певица Роберта.Аз лично сега съм при нея, и защото уча при нея в музикалното у-ще там е и преподавателка по поп и джаз пеене.Много е добра, който го интересува да каже да му дам координати!Уроци само в къщи дава при нея и са 15 лв. на час!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.