Jump to content
Българският форум за музиканти

Jordan69

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Jordan69

  1. Браво-това е истината-Така се започва!!!!Малко по малко и ще стане работата.!!!!:)
  2. TONY благодаря за това което си ми написал.Това по принцип си е демо запис понеже нямам претенции да съм в час много с програмите за запис,но това за ревърба е така.По въпроса с гамите които свиря в началото и в края наистина може да помисля за промяна.Желая ти много успехи в музикалния бранш!!!Rock on!!
  3. Наскоро записах един инструментал и реших да го споделя с вас.
  4. Отново смяна на стила!Но както очаквах нивото на парчето е много добро.Продължавай в същия дух и занапред!!
  5. Jordan69

    Rock N' Roll

    ...Ако на това му викаш че не си се научил да свириш на тези три акорда Тани,какво ли ще е ако е нещо дето си го научил??...Много ме изкефи изпълнението ти и се надявам по -често да те чувам тук.
  6. Миленския-един от най-талантливите китаристи в Търново и региона.Дръж фронта приятелю ,че малко музиканти останаха като тебе в града,а на нас ни се слуша хубава музика изпълнена от кадърни музиканти като теб.Радвам се ,че се срещаме с тебе в този форум и много успехи за в бъдеще ти желая!!
  7. Петко ще се радвам да се видим на следващата среща а ако е в Мелон още по добре ще се получи.
  8. ...Г-н Савов -кога и къде ще се проведе срещата тази година???Ако знам тази информация със сигурност ще съм там:)
  9. Jordan69

    Broken Heart

    Браво,момчета!!!Едно наистина много добро изпълнение!!!Особенно ми харесва изпълнението на вокала и на китариста!!!Успех занапред!!!
  10. Приятелю,Ultramega...не ме цитираш коректно-аз написах че не са много колегите,които биха изразили положително отношение ако видят ,че някой се справя по-добре от тях самите- имам впредвид Dynamica,a не ,че конкретно в този форум всички биха се изказали отрицателно за колегите музиканти...пък и да си говорим честно ,сигурен съм че си се срещал с явлението -"яростно отричане на някои наистина добри изпълнения и яки парчета"....Допускам ,че всеки човек си има собствен вкус и може да прецени за себе си дали определено парче му харесва или -не...просто моето скромно мнение е че момчетата са направили едно добро парче и са се постарали....и нали знаеш ,че всичко става с времето ,а аз вярвам ,че ако продължат в тази посока и поработят още ,ще направят един добър продукт....И най-накрая- има една такава мисъл- на някой от известните хора беше-:-Понякога е необходима една добра дума,а не хиляди хули, за да се направи нещо добро!!!...А, Иначе всеки има право на собствено мнение....:)Желая ти успехи в музикалните начинания!
  11. Здравейте,пичове!След като прочетох отзивите до тук,реших и аз да си кажа скромното мнение... Парчето определено ми харесва и по точно- инструменталното му изпълнение!!!Струва ми се че за такова динамично парче,вокалите би било добре да са малко по- високи ,което би добавило още динамика в това наистина добро изпълнение!!!...По отношение на стила,бих казал следното: Правете парчета които ще се харесват от слушателите Ви, а не от колегите,защото малко са тези колеги ,които ще Ви кажат откровенно че се справяте много добре и това ще е поради едно или друго съображение от личен характер....Не можах да чуя други ваши парчета понеже в My Space не тръгват при мен,но Ви пожелавам успех и мисля че с такива парчета сте на прав път!!!
  12. .... @Baby Thomas-за другия път ще ти осигуря един вентилатор(за да не получиш някой топлинен удар че лошо ми се пише )...:) .... @sardaesox-за Мейдън позна от първия път,а колкото до записа -ще се вслушам в полезния съвет който ми даде и ще приложа някакъв такъв метод да подобря звука.... ........благодарско за добрите думи-все пак отворен съм към всякакви мнения...
  13. Ще съм благодарен, ако драснете някое мнение за парчето
  14. http://www.esnips.com/doc/ff85faa4-d0e7-49...with-might-main
  15. Скъпи,мои гълъбчета,чуйте старешките ми разсъждения и сами преценете..... ...Та да ви кажа ,кога ще успеете да реализирате своите музикални въжделениа.....Това ще стане тогава когато жизненият стандарт в Българиа стане като в Западните държави и средната заплата у нас стане 1500евро.Тогава Държавата ще си е надвила на масрафите и ще може да обърне внимание и на Културата,което ще рече че ще се приемат закони за меценатството и за данъчни облекчения на фирмите които се занимават с разпространение на художествени(в частност музикални) произведения.Това ще стимулира наливането на пари във фирми които се занимават с издаване на музика и организиране на музикални прояви и тогава....ЕХ живот ЗДРАВЕЙ,ЗДРАВЕЙ.... Както се казва,сметката е проста -просто сметнете след колко години ще се случи това и всичко ще ви стане ясно..... ....А дотогава-ДЕРЗАЙТЕ и не се обвинявайте едни други че феновете или музикантите сте виновни за настоящото положение на нещата.... ..Е АЙДЕ И СЪС ЗДРАВЕ!!! (....Между другото свиря метал от 26години....)
  16. Ачка това е направо жестоко...За вокала работата е ясна....няма да го коментирам...Много ми се щеше да ви чуя на Търновска сцена ама дано е с твоя албум,който очаквам с нетърпение да го завършиш.Успех с музиката която свириш
  17. Радвам се че ти е допаднало!...Това е само работен вариант ,който ще преработя в студио тъй като звука не го бива много...Бъди здрав и действай:)
  18. Нали знаеш че всеки свири в такъв стил който харесва...Та и аз не правя изключение...Радвам се че ти е допадналоУспех!!!
  19. Както ти казах парчето е станало интересно...Имаш приятен стил на свирене на китарата,звучи хем мелодично хем не е ниакакво такова клиширано...Успех занапред!!!:)
  20. Много добреее!Звука си го докарал супер..само да беше малко по дълго че да придобия представа как си развил идеята на китарата...Продължавай смело напред!!!Успех!!!
  21. Много добреее!Звука си го докарал супер..само да беше малко по дълго че да придобия представа как си развил идеята на китарата...Продължавай смело напред!!!Успех!!!
  22. Благодаря ти за отзива за парчето...Истината е че по-вече от две години не съм вадил кавъри ,а пък с табулатурите съм малко скаран,така че това че ти напомня на парче на Сатриани предполагам е от ритъма на барабаните и линиата на баса...Пък и доста го слушам(Сатриани) и реших да се изкефя с нещо подобно на неговите работи-за сола е много приятно..затова на бъзик съм го кръстил joe jordani 01-да става майтапа...:)Много успехи ти желая с твоята авторска музика!!!
  23. http://www.esnips.com/doc/a60248a4-e933-4f.../joe_jordani-01
  24. Jordan69

    Wait For Sleep

    ...Разкошно..Отдавна не я бях слушал тази песен,но твоето изпулнение ми достави голямо удоволствие...Браво!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.