Jump to content
Българският форум за музиканти

mrBUNGLE

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mrBUNGLE

  • Рожден ден 05/08/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

mrBUNGLE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Приказката за "Неволята" при мен важи със страшна сила. Темата е катинар.
  2. Привет на всички, не знам да ли темата е за този раздел, съжалявам за което и ако е така, модераторите да се заемат. Накратко трябват ми барабанни семпли, върху който мога да се запишат китара и бас...ще е добре да са подходящи за стилове като: ска, реге, метал, и други разбира се-да са разделени по някакъв начин. Приемам всякакви предложения на ЛС. п.с. не мога да ги редя на популярните програми, не съм пробвал, но мисля че няма да се справя (нищо не разбирам от барабани) Благодаря предварително на всички отзовали се
  3. http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img407/6461/241220111102.jpg&via=mupload&newlp=1 ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
  4. Свиря в РЕ и от доста време ползвам Еликсир 10-52, но когато е дропната 6та малко хлабава ми идва, но не е болка за умиране Следащите, който ще пробвам са тези 11-56 ( http://www.cleartonestrings.com/products.asp ) доста ми ги похвалиха, но преди да ги сложа ще изчакам елексирите да спрат да сврят (което трябва да стане все някога)
  5. pi6a za Ibanez-a, skype: soulfly_hs

  6. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=67803
  7. mrBUNGLE

    Ibanez GRG170DX

    ESP нещо от 50 ките те вървят около тези пари които си отделил
  8. mrBUNGLE

    Heavy Strings

    комплект за 6 струнен бас трябва да свърши работа
  9. http://www.espguitars.com/esp2005/guitars_anniversary.htm
  10. mrBUNGLE

    КУБЕТА

    FENDER frontman 212R 2x12in 100w според продавачите в магазина няма по-добро от това!!!!А дали е така!!! CRATE fw65 1x12 65w (изцяло нова за мен марка) но като нямяш парите или не си готов да пазаруваш от данено място трудно си доверяват стоката за проба! и не на последно място LANEY lx65r за които отново нищо незмам!!а на мен ми трябва кубе на което да се свирукам с кеф внас и да става за репитиции и концерти понякога) DANKE
  11. Весели Празници и НАЗДРАВЕ!!!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.