Jump to content
Българският форум за музиканти

3DL

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Epi Les Paul

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

3DL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Обществена Репутация

  1. 3DL

    Gibson или Epiphone

    ^ Ами точно същата цена като LP Studio. Това имах предвид
  2. 3DL

    Gibson или Epiphone

    така.. да взема да се изкажа и аз, че и без това отдавна не съм. Доста време притежавах едно Epi Custom (Slash Signature) което за времето си беше high-end модела на Epiphone. От няколко месеца имам Gibson Еxplorer, който определено е нисък клас Gibson. Повярвай... няма нищо общо м/у двете - звук, изработка, усещане... В никакъв случай не искам да се правя на разбирач щото не съм.. лично мнение. Предполагам колеги с Les Paul Studio (защото с Explorer-a са в един ценови клас) ще се съгласят с мен. Друг въпрос е дали при смяната на адаптерите няма да се наловат по-сериозни интервенции. Лично аз нямам представа, но по-добре провери.
  3. http://www.youtube.com/watch?v=lBMACQVN9f4...feature=related
  4. Браво машини! Няма кой е моя фаворит. Чакаме още!
  5. Понеже твърде много глупости се говорят от хора които не са компетентни да коментират, искам да се изкажа като един satisfied customer... Скоро ще станат 2 години от както ходя на уроци при Боби и смятам, че имам право да направя малко реклама, защото той като човек, музикант и преподавател го заслужава. Смея да твърдя, че Боби е изключително методичен в преподаването си, винаги с внимание към детайла и много търпелив (благодаря ти за което, защото аз сам бих се изхвърлил на моменти ). Винаги се старае да използва оптимално времето за да те научи на нещо полезно и да даде съвет. За 2 години не се е случило дори веднъж урока да приключи в рамките на единия час за който плащам. Напротив, имали сме уроци и от по час и 30 минути. И най-важното винаги съм си тръгвал с чуството, че съм научил нещо ново. Успех Боби
  6. 3DL

    Фукня

    Това от мен :
  7. @DILETANT - От Mayhem-a съм страшно доволен
  8. Малко покупки и от мен Marshall AVT50X
  9. Metallica - My Apocalypse http://www.youtube.com/watch?v=RxrhY1Iyrnc Обратно към корените
  10. Пристигна и моята красавица Epiphone Slash Signature Leas Paul Standard Plus Top ето малко спецификации: Body & Neck - mahagony Rosewood fretboard set neck with long neck tenon Seymour Duncan Alnico II Pro - Neck Seymour Duncan Alnico II Pro - Bridge Супер удобен гриф. Солидна. нямам думи коако се кефя
  11. Аз си сложих на Jackson-a Seymour Duncan Dave Mustaine Live Wires. Активна версия на JB и Jazz. Скромно бих казал, че са супер !
  12. 30 Евро и 12 Евро е опцията за плащане при доставка.
  13. Seymour Duncan Alnico Pro 2 Чак другия чевъртък ще дойде! направо не ме свърта!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.