Jump to content
Българският форум за музиканти

simeon4o

Members
  • Мнения

    158
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

simeon4o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Парчето си е много чудесно даже, Нема нужда толко да скромничите. Студено, студено колко да е студено. Между другото редко се чува мелодия у пеенето напоследък, така че макар и да има повечко драние на места от вокала одбрявам. Верно си е от малкото читави неща напоследък.
  2. Миксчето е на 6. Докарал си го . Сега я видях и другата тема. В крайна сметка на коя схема се спря за 2те ГУ-50, че и аз искам да спретна нещо подобно.
  3. Ровим тука из архивите , че неам ангажименти. Има доста хляб в това ми ти произведение. Бирибаните найстина треа малко да се пораздвижат. Ритъмчетата са доста приятни и като цяло има така доста добре измислени елемети. Ехтра е. Може да пробвате некое вокалче отгоре така да изреве лекичко.
  4. simeon4o

    Метал от 80те

    EEEEE Супер Мега Хипер Яко. Звука не знам щото го слушам в работата на гадни колонки, ама иначе другото е на 6. Евала за свиренето и пеенето. Върнахте ме в годините.
  5. simeon4o

    Made In Japon

    И са малко за по - вехтите почитателите на хеви метъла Loudness - Like Hell. а бехме млади ..... http://www.4shared.com/file/112224509/5fd6ba97/pesen.html Не мога добре да им докарам саунда с ревалвера ама тва е. Енжой.
  6. Чудно е ама с тоя звук на китарите особено там кадето са насечените моменти не може добре да се усети POWERA. Там кадето е мелодичното може едни терци да му праснеш, че са много на Ингви историите мяза. Аве тури му вокалите и оправи звука и пак че го коментираме пак
  7. simeon4o

    Fairytale Gone Bad

    Ем тва е: http://www.4shared.com/file/93467798/2c0d2932/new-01.html
  8. simeon4o

    Tu Cafe-кавър

    Добре е. Пееш го 1:1.
  9. Размени жиците на потенциометъра на усилването: Масата си остава размени местата на жицата към цк ключето и тази от адаптера активната.
  10. http://www.4shared.com/file/90179005/3aab2...rified=9ff31f38 Ма то Човек като се чуди кво да праи в сфободното си време ...... и земе та отплесне леко!
  11. Сичко е китара и Ревалвер 2. Записите са за маитап и набързо, не ми се занимава да ги у4а солата ич даже .
  12. Направил си го ехтра. Чакам още.
  13. http://www.4shared.com/file/88953118/5aa875b5/1_online.html http://www.4shared.com/file/83587374/4f78d11/aade-01.html Не са съвсем целите за което се исфинявам, ма толко.
  14. simeon4o

    Krank Amplification

    Мноо яка тема. По последните 2 схемки: Да приличат си, но не виждам захранващите напрежения, Което ще рече , че не е задължително лампите да са в еднакви режими, ако захранванията се различават . Демек и звука ще е различен.
  15. Добре е. Има и сола и мелодия, което не се среща много напоследък. С 3 китари ли сте? Че така изглежда.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.