Jump to content
Българският форум за музиканти

storm_chaser

newbies
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About storm_chaser

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара
 1. Да възродя темата, моля за съвети за магазини в София където мога да намеря добри джембета/тарамбуки! Благодаря предварително!
 2. Метал, определено. Търся студио където да чиракувам. Да работя безплатно, за да се науча на занаята - тонрежисура и музикална продукция.
 3. Здравейте, Бихте ли препоръчали моля добри студия за звукозапис в София, с изключение на Графити ( те са си супер, но търся какви други варианти има налични в София) ? Благодаря предварително за всеки отговор!
 4. Здравейте, Бих искал да попитам за съвет за добро място за учене на тонрежисура в Европа. Което да не е много скъпо. Ако сте учили някъде тонрежисура и сте доволни, или ако все още учите, моля да споделите! Благодаря ви предварително!
 5. Panko, искрено благодаря много!
 6. ^ Благодаря, честно казано със слуха се справям добре, наскоро сам "извадих" adagio for strings на Samuel Barber, най-големият ми проблем е бързото свирене, там ставам супер смешен.
 7. ^ Търся учител, който да ми помогне да съставя точната за мен програма за всекидневни упражнения. Обаче малко солено вземат днешно време.
 8. Здравейте, Моля препоръчайте учител по китара в София, който да ми помогне да изготвя точната за мен всекидневна програма за свирене, т.е. който да прецени на какво ниво съм, какво искам да свиря и съответно каква ще е най подходящата програма за всекидневни упражнения. И ако може да не дере две кожи ! Благодаря ви предварително! storm_chaser
 9. storm_chaser

  Ежедневни упражнения за китара

  Благодаря много за отговорите!
 10. Извинявам се, но бих искал да посоча, че линковете наистина не работят.
 11. Здравейте, От дълго време съм се изправил пред един проблем и изглежда не успявам да намеря добро решение - каква би била една добра ежедневна практика на свирене, какви биха били едни добри ежедневни упражнения за свирене, за средно-напреднал? Много ми се иска да си направя една програма за всекидневни упражнения, обаче не успявам и започвам да се отчайвам. Доста неща ми куцат във свиренето, обаче като нямам програма за всекидневни упражнения не напредвам и това супер ме нервира! Моля за вашите идеи за програма за всекидневни упражнения, за средно-напреднал, ще ви бъда изключително благодарен!
 12. Здравейте, Обръщам се с молба за съвет към вас. Искам да започна да правя танцувална музика. Поне за сега електронна. На първо време търся софтуер за правене на ритми, чрез който да конструирам такива, и върху тях да изграждам останалото. Също би ми се искало да правя ремикси.Та въпросът ми е бихте ли препоръчали компютърна програма ако е възможно за цялостно правене на танцувална музика, или ако има такава само за правене на ритми, а също и за ремикси? Изобщо, откъде започва човек ако иска да прави танцувална музика? Благодаря ви предварително за всеки отговор! Поздрави, storm_chaser
 13. Здравейте, Моля за съвет! Решил съм да уча музика - теория, композиране, всичко. Та бих искал да попитам къде според вас е най-добре да се учи музика - като разходи, качество на образование, достъпност. Предпочитам извън България, все по-рядко се връщам в България а и не съм сигурен, че в България ще мога да уча и да се издържам. Искрено ви благодаря за всеки съвет!
 14. Здравейте, За трети пореден път тази година фетишът ни към noise и experimental музиката гостува на Социален център "Аделанте". В шумната неделя (7 декември, 20:00 часа) ще сподели своето виждане за най-екстремните и особени подходи към звука I'd M Theft Able от Портланд, САЩ. Това, което ще видим от него в София е не само експеримент, а резултат от хилядите изминати километри и шоута из целия свят, на които артистът се е посветил от 1998 г. насам. Българската сцена няма да си замълчи - неин представител ще бъде колективът Trohi, който вече е бил в "Аделанте". Входът е свободен, но не се притеснявайте да пуснете някой лев в касичките за дарения из пространството, защото звукът пътува безплатно, но хуманоидите, които го създават не. I'd M Theft Able (US) - https://idmtheftable.bandcamp.com/ Trohi (BG) - https://soundcloud.com/trohi Ще има импровизирано дистро от Amek и Abandonment label. a-m_e|k p_43 https://www.facebook.com/events/325749660942649/?sid_reminder=7087098133238251520 http://sc-adelante.org/
 15. Здравейте, Заповядайте на семинар по поправка и подобряване на електрически китари. Последният урок от поредицата ще се проведе в социален център "Аделанте" тази събота, 29 ноември от 17:00 часа. Уроците са интерактивни, обхващащи основно запояване и работа с електрически компоненти, как работи електрическата китара и всички по-напреднали настройки за нея. И ако това не ви се струва достатъчно, ще може да научите също как да превърнете вашата китара в чудовище на рока, което използва целия потенциал на китарата и което има функции и звучи много по-добре, отколкото когато е излязла от фабриката. За да присъствате на семинара не се нуждаете нито от предварителни знания и подготовка, нито от регистрация и такси. Нужно е само да обичате китарата си! Семинарът ще бъде воден от Пабло Канямарес, преводач и любител на музиката. Да споделим солидарно своите знания. Очакваме ви! Заповядайте на 29 ноември, събота от 17:00 часа в Аделанте! Вход: свободен, както винаги!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.