Jump to content
Българският форум за музиканти

Rumen.Kolarov

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rumen.Kolarov last won the day on September 12 2014

Rumen.Kolarov had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

About Rumen.Kolarov

 • Rank
  Iron Maiden
 • Birthday 08/31/1993

Previous Fields

 • Инструмент
  Електрическа Китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Разград, Варна
 1. При мен нещата са "организирани" така. С времето стана ясно, че това е крайно недостатъчно. Имам няколко от тия органайзерчета. Както и от тоя тип, май ги ползват за рибарски принадлежности, но са ми удобни за една идея по-един елементи. Но в момента всичко това ми е малко и благодарения на темата ще се снабдя с необходимото, за да се въведе някакъв ред за по-лесна и точна работа. И винаги присъства кутията със всичко останало.
 2. Rumen.Kolarov

  Power Supply SM3013

  Предвид, че е предназначено да захранва педалиера, защо кутията му е такава? Ще влиза в custom рак?
 3. Rumen.Kolarov

  DI box + zoom процесор трябва ли ми DI box

  DI Box-a и Аmp симулацията нямат връзка.
 4. Rumen.Kolarov

  12аx7 - Къде?!

  Съгласен съм и ви благодаря! В Music Division цените наистина са добри. Скоро ще си имам лампи. Благодаря Ви още веднъж!
 5. Rumen.Kolarov

  12аx7 - Къде?!

  Предимно в ebay, по разни сайтове за ел. лампи в България (цените там са убийствени).
 6. Здравейте! Правя си копие на ENGL e530 но не мога да намеря по-достъпни като цена лампи. (12аx7) Някакви идеи къде да търся? Благодаря Ви! Поздрави!
 7. ^ Разбрах какво имаш предвид под "стайния звук", но в случая реверберацията на помещението не е ли нещо лошо?
 8. Rumen.Kolarov

  DIY Съраунд Система 5.1

  Инж. Манов, сега Ви разбрах! Ще преразгледам въпросите си и като намеря по-добър начин за формулирането им, ще ги напиша. За сега продължавам да чета за домашните системи за кино.
 9. Rumen.Kolarov

  DIY Съраунд Система 5.1

  ^^ Прочетох го, да не съм го формулирал правилно, но мисля, освоните са въпроси за ясни. ^ Благодаря! Целта на системата е за домашно кино.
 10. Здравейте Сръчковци, От известно време искам да си направя читава съраунд система 5.1. Прибързах доста без да чета за този тип озвучителни системи, в резултат на което имам 6 еднакви захранвания. (проектирани, пробвани, изпълнени) Основните ми питанки са: 1. Някой правил ли си е подобна, доволен ли е от резултата, трудности при проектиране, конструиране? 2. Издъних ли се с отделните захранвания за всяка от колонките? Благодаря Ви за отделеното време! Поздрави, Румен
 11. Rumen.Kolarov

  Честит рожден ден на musicman!

  Честито! Наздраве!
 12. Rumen.Kolarov

  Cruzer TC-250 3TS

  Възможно е.
 13. Rumen.Kolarov

  Cruzer TC-250 3TS

  Аз също подходих много несериозно към думите му, ама знам ли да питам все пак..
 14. Rumen.Kolarov

  Cruzer TC-250 3TS

  Здравейте, Колеги! Обръщам се с едно питане към вас: Заслужава ли си да се купи тази китара http://www.musicworld.bg/bg/c_361/i_34395/Cruzer_TC_250_3TS.html Човека от Динакорд Варна ми каза, че според него е по-добра от теле на Фендер Ако има някой с впечатления от модела и марката ще се радвам да ги сподели. Поздрави, Румен
 15. Как разбра, че не кутията не трепери и не резонира? Кутиите на RoBox конструктивно не са нищо повече от сандък. Нищо лично, но съм виждал доста техни изделия...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.