Jump to content
Българският форум за музиканти

Fashion

Members
 • Content Count

  710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Fashion last won the day on March 17

Fashion had the most liked content!

Community Reputation

340 Excellent

About Fashion

 • Rank
  A fan of Mesa

Previous Fields

 • Инструмент
  6 струнен

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Русе

Recent Profile Visitors

2,168 profile views
 1. Fashion

  Ibanez Flying Fingers 2016 Drago Blondo

  Хубава песен, но за рок е прекалено манипулирано аудиото.
 2. Предполагам ,че влиянието е от всичката музика, която съм слушал по него време. Докен беше една от групите, която ми е оказа влияние със сигурност.
 3. Наборе ето една моя песен от началото на 90-те, първия албум на СЕЛЕКТ, мисля че има сходства тук там в китарните партии: Записа е кофти, тогава се правеха на касети и не съм успял да го съхраня максимално добре.
 4. За свирене в късните часове ползвам един стар Zoom GM-200 и най-обикновенни затворени слушалки Philips SHP-1900. Щом толкова ниско бюджетна техника различава китара от 300 и 3000лв, значи е достатъчно! Ако искаш по-високо ниво си има и по-скъпи модели, но за репетиране (постоянно ползнане) не бих препоръчал студийни слушалки.
 5. Бих желал да споделя песен от един много стар проект, направен с много желание и отдаденост, но така и не завършен поради ред причини. Бях забравил почти за него, докато не се натъкнах при последното разчистване на стар компютър. За съжаление едно от главните действащи лица в този проект(Цеко) вече не е между нас. Бих желал да му отдам почит, като представя тази песен. Благодаря и на Радо Станчев за вокалите. Записът е преди повече от 10 години, но Baby Thomas направи много за да му вдъхне живот, благодарности за което! https://youtu.be/hYrHLUgH2Is
 6. Fashion

  AKG K-240 Studio

  Ползвам такива от 15 години. Доволен съм като качество на звука и като изработка, не съм имал никакви проблеми за това време с тях. Но не мога да кажа за сегашното производство, като гледам са на половин цена сега!
 7. Fashion

  Най-грозната китара

  Shin Godzilla ESP
 8. Ако имаш възможност погледнти Egnater Rebel-20 Mark II и Egnater Tweaker 15 Head, като Tweaker го има и в комбо вариант.
 9. Fashion

  Historian - live

  Много енергия има!
 10. Fashion

  Най-грозната китара

  Не знам, само грозна ли e?!
 11. Fashion

  PRS guitars

  Поради невъзможност да направя видео ревю на PRS S2 Custom 24 30th Anniversary, се възползвам от наличните в мрежата:
 12. Fashion

  PRS guitars

  Поради малкото информация на наша почва, предполагам и малкото собственици на китари от тази марка, пускам тема, за да могат такива като мен, търсещи новото и непознатото да се докоснат дори теоретично до тези инструменти от последващи коментари и мнения. По мое наблюдение марката PRS все още не е много популярна в Бъгария, може би основната причина е високия ценови диапазон, дори на бюджетните инструменти. Наскоро се сдобих с инструмент от тази марка, PRS S2 Custom 24 30th Anniversary. Това е среден клас инструмент, най-евтиния от USA-производството(~ $1600, в Европа в евро). За сега можа да изкажа само първоначално мнение, понеже я притежавам както казах, от седмица-две и не е тествана при всички условия, основно на репетиция и домашно ползване. Плюсове: Красив инструмент с поглед съм детайлите. Интересна вибрато система добре изработена и добре функционираща, тук феновете на Флойд-да, могат да се разочароват, но има модели и с такъв. Адаптри, поне при модела, който притежавам са много добри, за музиката ,която харесвам (80-ки хард и хеви саунд). Брилянтен клийн саунд и същевременно много добър драйв, уж с леко бъз, но и среди,и ниски с умерено присъствие. Първоначалното ми мнение беше двусмислено, но след няколко репетиции сам и с друга китара в бaнда, всички съмнения са разсеяни, това е сериозен метал инструмент, който може да гали душата и в нежния регистър. Минуси: Високата цена няма да споменавам, но можеше и да е по-умерена! Ще спомена грифа, въпреки, че не е минус, но за мен е нещо ново, 25" скала, малък радиус, леко дебел, но лесно се свиква. Това е за сега, още емоционално съм обременен от новия инструмент, но ще споделя и мнение след по-продължителни тестове. Мнението ми е персонално, базирано на опита и приложението на инструмента, както съпоставката му с другите инструменти , които притежавам в съответния ценови клас. Наздраве!
 13. Реших да нагазя в чужди води и ето резултата: PRS S2 Custom 24 30th Anniversary in Tri Colour Sunburst
 14. https://www.thomann.de/intl/bg/ibanez_2le21_torque_bushings.htm
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.