Jump to content
Българският форум за музиканти

Fashion

Members
 • Content Count

  716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Fashion last won the day on August 22 2019

Fashion had the most liked content!

Community Reputation

347 Excellent

About Fashion

 • Rank
  A fan of Mesa

Previous Fields

 • Инструмент
  6 струнен

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Русе

Recent Profile Visitors

2,344 profile views
 1. Fashion

  Фукня

  Да се похваля и аз с първи бас! ESP LTD RB-1004 BM
 2. Fashion

  ESP LTD RB-1004...5...6

  Басът пристигна! Изненади няма, всичко описано от Разбойника, кокто и видяното-чуто от видеата се потвърждава. Моите първи впечетления са отлични. Изработката в този клас на LTD е на много високо ниво! Лек (около 3,5кг) и удобен за свирене (все пак съм китарист). Интересни решения, предполагам благодарение наставленията на Роко Престия. Компанията работи с Rocco Prestia на Tower Of Power повече от година, за да проектира и изгради този модел. Лакиран фретборд и натурален гриф е едно интересно решение. Страхотни адаптри. Звукът е много приятен и интересен на първо слушане, но не мога още да коментирам в детайли. Нека влезе първо в действие. Предстоят близки срещи с други конкуренти в този ценови клас. Снимки ще има във фукня.
 3. Fashion

  ESP LTD RB-1004...5...6

  Ще изкажа скоро мнение от първа ръка. Има човек, който може да сподели и собствено мнение, докато си го получа от него.
 4. Fashion

  ESP LTD RB-1004...5...6

  Видеото ми хареса, не бях го гледал! Прегледах и събрах много инфо от нета, но първа ръка си друго! Ето още едно добро видео : https://www.guitarinteractivemagazine.com/issues/issue-28/reviews/esp-ltd-rocco-prestia-rb-10004-bass/# Предстоят размисли и страсти! Не отказвам мнение и от бас свирещите (баш/с/ китаристи).
 5. Fashion

  ESP LTD RB-1004...5...6

  Благодаря Тони! За мен определено 4 струнен. Heavy Metal forever! Въпроса ми е ,ако някой има същия, пък дори 5 или 6 струнния модел, да сподели мнение. Фендер Пресижън си е класика , спор няма в качествата му. Но аз си падам по нетрадиционното и обичам да екпериментирам, но не и неразумно. Можге би е добре да споделя, че ми трябва за композиране и записи. Така, че ще се ползва често. Бюджета е до 2k наши пари.
 6. Fashion

  ESP LTD RB-1004...5...6

  Здравейте! Някой сблъсквал ли се е с конкретния модел бас? Личен опит и впечетления от първа ръка ако може да споделите, бих бил благодарен. Колкото и персонални да са ще ми бъдат от полза! За мен, като китарист, е важно баса да не е много тежък. Предпочитам също да има P-pickup. Други качества бих желал вие да посочите и да ме донасочите евентуално. Благодаря предварително!
 7. Fashion

  Ibanez Flying Fingers 2016 Drago Blondo

  Хубава песен, но за рок е прекалено манипулирано аудиото.
 8. Предполагам ,че влиянието е от всичката музика, която съм слушал по него време. Докен беше една от групите, която ми е оказа влияние със сигурност.
 9. Наборе ето една моя песен от началото на 90-те, първия албум на СЕЛЕКТ, мисля че има сходства тук там в китарните партии: Записа е кофти, тогава се правеха на касети и не съм успял да го съхраня максимално добре.
 10. За свирене в късните часове ползвам един стар Zoom GM-200 и най-обикновенни затворени слушалки Philips SHP-1900. Щом толкова ниско бюджетна техника различава китара от 300 и 3000лв, значи е достатъчно! Ако искаш по-високо ниво си има и по-скъпи модели, но за репетиране (постоянно ползнане) не бих препоръчал студийни слушалки.
 11. Бих желал да споделя песен от един много стар проект, направен с много желание и отдаденост, но така и не завършен поради ред причини. Бях забравил почти за него, докато не се натъкнах при последното разчистване на стар компютър. За съжаление едно от главните действащи лица в този проект(Цеко) вече не е между нас. Бих желал да му отдам почит, като представя тази песен. Благодаря и на Радо Станчев за вокалите. Записът е преди повече от 10 години, но Baby Thomas направи много за да му вдъхне живот, благодарности за което! https://youtu.be/hYrHLUgH2Is
 12. Fashion

  AKG K-240 Studio

  Ползвам такива от 15 години. Доволен съм като качество на звука и като изработка, не съм имал никакви проблеми за това време с тях. Но не мога да кажа за сегашното производство, като гледам са на половин цена сега!
 13. Fashion

  Най-грозната китара

  Shin Godzilla ESP
 14. Ако имаш възможност погледнти Egnater Rebel-20 Mark II и Egnater Tweaker 15 Head, като Tweaker го има и в комбо вариант.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.