Jump to content
Българският форум за музиканти

bruce666

newbies
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bruce666

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 11/18/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Contact Methods

 • Skype
  аxl_macleod, http://www.facebook.com/alexander.hinovski
 1. bruce666

  Още за дишането

  Проблема ми е че като че ли ми е по лесно да дишам само с уста докато пея. По принцип поемам въздух с уста вдишвам дълбоко някъде до или малко над слънчевия сплит като през това врме изпълвам гърдите с въздух. След това изпявам това което пея със въздуха който изкарвам навън. Но не знам така дали е правилно?
 2. bruce666

  Още за дишането

  Извинявай, би ли могъл да ми препоръчаш някоя книга свързана с йогисткото дишане ако не ти представлява проблем.
 3. bruce666

  Кратък гид за начинаещи певци

  Да имаш право, наскоро бях ходил да видя един приятел той работи в едно читалище. Там преподава пеене естрадната певица Маргарита Горанова, тя поиска да ме чуе понеже той и бе споменавал за мен. И мнението и беше че имама глас, и трябва да се захвана със пеене. Преди време щях да се пробвам, но се случи така че трябваше да се занимая с други неща и трябваше да го отложа. Искаше ми се да мина някакви уроци за свое успокоение, ама все не достигат или средства или време. :| Но напоследък много мисля върху това, и май ще трябвая да опитам. Но не знам без уроци дали няма да си прецакам гласа. :|
 4. bruce666

  Killin Love Machine - Female Demo

  Еее страшни сте
 5. А дали някой има на представа за някакви онлайн уроци или пък някакви книги. Понеже за сега нямам паричната възможност за учител. Благодаря предварително.
 6. Аз бих изкал да попитам за музикален педагоГ с ориентированост към хеви и хард рока. Дали някой има на представа за такъв. И в какви цени по принцип варират уроците по пеене в България. Надявам се да не е много глупав зададеният от мен въпрос.
 7. Здравей, видях че даваш уроци по пеене. За какъв вид пеене става на въпрос. Понеже напоследък доста се интересувам по темата, понеже мисля да се пробвам да тръгна някъде на уроци скоро. :)

 8. Здравейте исках да попитам понеже сте писал че пеете рок, поп и хеви в тема Уроци по пеене. Та изках да питам давате ли уроци по принцип. :)

 9. bruce666

  Кратък гид за начинаещи певци

  Ето второто видео пълно, че нещо програмите ми за изрязване на видео са се скапали и второто ми е 3 мин. а всъщност е шест.
 10. bruce666

  Кратък гид за начинаещи певци

  Ок направих две видеа. Дано да съм се справил горе долу. Направил съм ги сцел, тъй като сте по-запознати с пеенето ако може да дадете някакво мнение.
 11. bruce666

  Кратък гид за начинаещи певци

  Та какво бихте препоръчали, понеже четох че е добре човек да мине някакви уроци. От това което прочетох видях че е добре човек да владее някой техники на пеене, за да си предпази гласа от нежелани усложнения. По принцип ако някой знае добри учители по пеене, не бих се расърдил на някоя препоръка.
 12. bruce666

  Кратък гид за начинаещи певци

  Здравейте, бих искал да попитам тъй като от много време вече обичам да пея. И много хора, които ме чуха споделиха че пея добре. Та започнах да се замислям понеже вече съм на 23 а това ми е голяма страст дали да не опитам в някоя група. Та проблема е че не съм минавал никакви уроци по пеене. Вие като хора запознатй със това какво бихте ме посъветвали, просто чувствам че трябва да го направя. А и някак това е едно от нещата, които правя от сърце. По принцип обичам чистото пеене, може и по-грубо де но не го предпочитам много. По принцип пея чисто с леки извивки, гласа ми не е много висок. Мислех да опитам нещо от типа на хард рок или някакъв алтърнатив ню уейв.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.