Jump to content
Българският форум за музиканти

Миронимо

newbies
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Миронимо

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара, барабани
 1. Миронимо

  Още Съвсем Топло - Deepest Sea

  Финно и стилно парче. Поздравления!
 2. Миронимо

  In Flames - Lunar Strain

  Добър синхрон. Отлично изпълнение!
 3. Индианската флейта не съм на ясно как се казва, но индийската се нарича БАНЗУРИ и има уникален тембър. Аз също мисля да си купя такава. Усещам, че не ми стигат инструментите у дома, които са две китари, ел.барабани и ел.стейдж пиано. Понякога ми се иска да посвиря и на индийската флейта. Този невероятен тембър стига до дълбините на душата на музиканта.
 4. Напълно те разбирам и само човек, който не е имал проблеми с шум от съседи, нищо не знае. Това, което си решил с гипсокартон и вата е може би решение. Изолация на тавана и стената донякъде ще реши проблема. Може би няма да е на 100%, но ще е много по-добре. Аз имам изолация на стена с минерална вата и гипсокартон, която се принудих да направя през 2002г. И наистина, ако хората бяха етични и се съобразяваха с нуждите на другите от спокойствие, сън и почивка, нямаше да се налага да хабиш излишни нерви и това по някакъв начин да разтройва живота на семейството ти. Но за съжаление много от днешните хора са студени интелекти и не съзнават как вредят. Даже напротив сякаш прави им удоволствие да правят напук, въпреки че съзнават, че не са прави. Това не го разбирам. Но, е факт. Много хора действат така за съжаление. Рано или и късно и те ще изпитат подобен дискомфорт, такъв какъвто те причиняват на теб. Тези неща се връщат, знам го от личен опит. Има равновесни сили, които балансират нещата. Търпение и ще видиш. А Относно шума това си е шумово замърсяване, което е изключително вредно за психиката и физиологията на човек. Аз много съм се главоболил и с шум от климатици, монтирани до спалнята ми. Даже имам двойна дограма, за да спира шума отвън. Сигурен съм, че рано или късно този проблем ще отшуми, тоест нещо ще се случи и ще им се наложи да махнат колоните от стената. Но ти ще трябва да действаш, за да си осигуриш тишината и спокойствието. Пожелавам ти да намериш решение на този гнетяш проблем, защото всеки има нужда от лично спокойствие и усамотение и никой няма право да ощетява другите по-този варварски начин. Дерзай, нещата ще се променят!
 5. Миронимо

  Alesis Samplepad

  За кой модел на Alesis става дума. Някои има ли представа дали Alesis nitro kit може да поддържа други семпли за барабани освен фабричните и къде се записват?
 6. Миронимо

  Alesis Crimson

  Някой да има информация дали соло барабанче за Alesis Crimson е съвместим с барабани Alesis Nitro Kit. Тоест дали може да се подмени оригиналния от барабани Нитро с по - голям на Кримсън моделът
 7. Искам да попитам момчето което си е купило електронните барабани ТОМАН МИЛЕНИУМ - 200 от сайта на ТОМАН при получаване плаща ли се мито или идват на цената която са закупени мисля някъде около 365 евро с транспорта Моля някаква информация да дадеш по закупуването на барабаните - за колко време идват и от къде ги получаваш при пристигането им Благодаря предварително!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.