Jump to content
Българският форум за музиканти

Munje

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Munje

  • Рожден ден 12/08/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Hohner Bbass 5

Contact Methods

  • Website URL
    https://twistbg.bandcamp.com/
  • ICQ
    0
  • Skype
    Munnje-

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pernik
  • Interests
    Twist , New Disease

Munje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. Munje

    Въпрос за колан

    Съгласен съм, разлика има. Иначе за "фендър си е фендър"....всеки има различни предпочитания. Успех с намирането на колана.
  2. Munje

    Въпрос за колан

    Не е ли това коланът, който търсиш? Въпреки, че има разлики между двата. http://bad_link/leather-buckle-guitar-electric-acoustic-fender-strap-straps-black-brown-markov-kolan-za-kitara-i70758292
  3. Да, пичагата е доста луд! Когато попаднах на него и аз останах втрещен!
  4. Munje

    Urban grey - Cross the line

    Честито за клипа, момци! Иначе песента кърти....абе целият албум е страшен!
  5. Браво, момци. Албумът е страшен. Дидо беше поствал отделни песни, но си е друго да преслушаш целия албум.
  6. Хахахах. Така е, прав си, но какво да се прави...мерак! И аз съм се прецаквал от бързане, но в крайна сметка- явно човек трябва сам да се опари за да си вземе поука. Идеята на форума е от ясна по-ясна, но явно не всеки я схваща. Прави ми впечатление, че хората задават въпроси, отговаря им се компетентно и все пак те правят каквото са си наумили. Не че има нещо лошо де, всеки си прави сметка. Както се казва в една много хубава поговорка- "Не съм достатъчно богат, че да си купувам евтини неща".
  7. +1 за коментарът на blr. Всъщност точно затова и ти препоръчах да вземеш Ibanez SR серията- за малко повечко пари отгоре получаваш доста по-добър клас инструмент. Както и да е, вече си направил своят избор. Стискам палци бързо да стигнеш до решението на проблема, защото знам колко е гадно да си купиш нещо, което веднага да започне да ти създава проблеми. Поздрави!
  8. Албумът може да преслушате оттук: , а ако има желаещи- може да го закупите от bandcamp профилът на бандата ни: https://twistbg.bandcamp.com/ . Приятно слушане! Ето и ревю на албума от "Metal Hangar 18" http://metalhangar18.com/site/experimental-core-v-parvoto-ep-na-twist.mh18 "Звуковите варвари Twist извадиха първи официален запис под формата на EP носещо името „Unlimited Freedom“. То включва шест песни на български и английски език, от които последната, „Гняв“, се води своеобразен бонус, тъй като е записана отделно преди няколко години, но в настоящия си вариант е с нов микс. Записът, смесването и мастеринга са дело на известния в ъндърграунд средите Боян Бохата и са направени в домашното му студиоNoizy Records. Артуъркът е дело на групата с помощта на Елизабет Даниелова и Кристиян Методиев. По думите на басиста Мирослав Костадинов (който опъва дебелите струни и в New Disease), „идеята зад заглавието е безграничната свобода, която музиката ни дава или изобщо че за нея няма граници“, а тя е добре подплатена и с невъобразима комбинация от стилове, оснавана на хардкора, но включваща и реге, ню-метъл, ска и др. Засега албумът може да се стриймва или да бъде закупен единствено от Bandcamp профила на Twist, но се планира в най-скоро време да бъде издаден и на CD. Бандата вече работи по нов материал и едновременно с това се подготвя за бъдещи концерти на които да представи EP-то пред публика."
  9. Съгласен съм с колегите, че трябва да се поразровиш и за инструмент втора употреба. Но ако си ограничил избора си до един от тези три баса- залагам на ibanez SR 300. Успех.
  10. Моето мнение- "MXR m80 bass D.I.+" и няма да съжаляваш. Има го в Динакорд и струва 350 лв.
  11. Munje

    Бас кубе

    +1 за Fender-a. Свиря с моят от 6 години и не съм имал никакви проблеми с него. Сравнително лек и удобен е за пренасяне, а от ударната вълна, вярвам че ще останеш доста доволен.
  12. Munje

    Хонер

    Предишният ми бас беше Yamaha RBX и с ръка на сърцето ти казвам, че Hohner-a е доста нива над нея. За Cort и Stag няма какво да говориме въобще! Става въпрос за Hohner Bbass V
  13. Munje

    Хонер

    400 кинта? Може би говориш за поръчка от някъде. Миналият месец в Dynacord все още си беше 1100. Освен ако не правят някаква зверска разпродажба, де.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.