Jump to content
Българският форум за музиканти

malkin71

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    никакъв

Последни посетители

441 профилни разглеждания
  • DANEV

malkin71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Обществена Репутация

  1. malkin71

    Little Wing

    Кеф на буци
  2. Taка е Гено, много са готини -дано успеем да ги докараме в Ил Мондо....
  3. Стара Загора - беше трудничко с рекламата и организацията, но после стана сладко - дойдоха близо 80 човека, което за средата на август, ден неделя - смятам не е зле... По важното бе, че музикантите свириха с много голямо желание(за таланта и уменията не говоря) и естествено публиката усети това. Резултата бе една много готина вечер. Дай Боже всекиму така Любимо парче от гига: Pat Me на Скофийлд(за съжаление не го мярнах качено в тубата, но може и да го има)
  4. Мерси за поканата, в Ил Мондо съм ходил доста пъти, дано успея за 14-и.

  5. Здравей, Василе! Съдейки по един от твоите постове, разбирам, че харесваш музиката на Кольо Карагеоргиев. Аз организирам концерт на Ники в Стара Загора на 14 август, неделя, в Бар Ил Мондо. Заедно с него на сцената:Миро Турийски-пиано,Сашо Леков-бас и Митко Семов-ударни.В програмата-Пат Матини и Джон Скофийлд.Каня те лично, тъй като в упоменатия пост споделяш, че би дошъл до тук за гиг.Позд...

  6. Бай дъ уей, някой, ако знае кога се връща Шибил от чужбина, нека да драсне на ЛС - ще му бъда признателен. Иначе за мен Шибил е от най-големите в България.....
  7. Знам, че е трудно, но можеш ли да опишеш какво е за теб Ню Йорк? Как виждаш града през твоите очи? Наистина ли Франк Синатра е прав, казвайки(по-скоро пеейки), че градът никога не спи? Пресилени ли са според теб твърденията, че това е "центърът на вселената"(разбира се визирам усещането и атмосферата в града)? Можеш ли да разкажеш нещо за така наречения East Village в Манхатън(доколкото знам една от най-колоритните части на града, пълна музиканти, художници, артисти и др.)? Абе, ако имаш време и желание пиши каквото ти се иска - сигурен съм, на всички ще бъде интересно. Поздрави!
  8. После пробвах на личния канал на Николай koliok - там стана, отвори се
  9. Здрасти! Не се познаваме, но предполагам няма да откажеш някой друт въпрос и от мен Как са джемовете в "Голямата ябълка"? (разкажи ни нещичко за това: Как протичат и къде предимно се случват? Каква е атмосферата по време на свирнята? и т.н) По повод първия ми въпрос, посещавал ли си клуба Minton's Playhouse в Харлем - вероятно рожденното място на джаз-сешъните(сега клуба носи името Uptown Lounge at Minton’s Playhouse)? Сподели нещо, ако си бил там... Благодаря предварително и поздрави!
  10. malkin71

    The Big Daddy

    Е, да то за Джексън е ясно, аз се изненадах по-скоро от широкия стилов диапазон на музикантите, за които е продуцирал, аранжирал и свирил.
  11. malkin71

    The Big Daddy

    Страхотно.....наистина, въпреки че изгледах само първата част(скоро ще излапам и другите). Изненадите за мен започнаха още от самото начало на филма - Куинси Джоунс е сивирил на тромпет в бенда на Лайнъл Хемптън! Признавам си - не знаех. Опа, появи се и Хърби Хенкок, после Фил Колинс, след това разбирам, че дядо Куинси(не татко е правил и аранжимента на Fly me to the moon за Синатра. Ами ....нямам какво да кажа.....просто едно Благодаря на Вяра! Иначе аз ще си го догледам целия.
  12. Здравейте! Предлагам ви няколко забавни джаз реклами, които в случая са направени за два фестивала - в Сан Франциско и Истанбул. Надявам се да ви харесат. Ако и вие сте попаднали на нещо свежо и интересно на подобна тематика, не се колебайте, ами публикувайте в тази тема, да коментираме и да се забавляваме. http://www.youtube.com/watch?v=5ukVh1_HkfQ
  13. Доколкото знам това се парчетата от лайв-а. Изглежда формата не е концертен, а по-скоро реклама на самото студио, което междудругото е доста добро. Всъщонст Live from Abbey road e проект на студиото и през годините в него участват много и различни музиканти, а Jamiroquai са едни от тях. Ето какво казват по въпроса Уикипедия и сайта на Live from Abbey road: http://en.wikipedia.org/wiki/Live_from_Abbey_Road http://www.livefromabbeyroad.com/
  14. Много готин лайв записан в едноименното лондонско студио през октомври 2006. Предполагам, че не се малко хората, които са слушали този запис, но все пак сигурно има и такива, които не са: Който желае може да коментира.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.