Jump to content
Българският форум за музиканти

GalinGeo

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

GalinGeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Здравейте, по принцип само чета във форума ,обаче сега не се сдържам. Съвсем случайно попаднах на групата Güru - http://www.gururockband.com/ Не помня откога не съм чувал толкова приятно за ухото звучене. Трудно приемам новите имена в рок музиката - трябва ми време, но този път беше от раз - без колебание . Испанците са на изключително ниво - и двата албума "White" и " Güru" са записани на ниво на супергрупа. Пожелавам ви приятно слушане.
  2. Да питам само колко ще ми излезне доставката на кабелчето до Перник и го взимам ;]

  3. Здрасти!

    Дай някакъв телефон да ти звънна. имах го преди ама го заг...

  4. Обади се!Пълна ти е пощата!

  5. здравейте.Преди време Ви писах за LINE6 GUITARPORT XT .имам интерес ,но нямам предст...

  6. zdravey,interesuva me kolonata marshall 1960,kak da se vidime. plashtam vednaga gsm0887126967 rumen

  7. Леслито е роторно - двускоростно,но няма роторни хорни, а само на двата говорителя. Освен това сега си поръчах краен лампов усилвател от друг Хамънд и ще пробвам да го свържа ,да видим какво ще се получи .Понеже съм любител на лаповиязвук. А семпли ще запиша скоро . Поздрави!
  8. Леслито е роторно - двускоростно,но няма роторни хорни, а само на двата говорителя. Освен това сега си поръчах краен лампов усилвател от друг Хамънд и ще пробвам да го свържа ,да видим какво ще се получи .Понеже съм любител на лаповиязвук. А семпли ще запиша скоро . Поздрави!
  9. Tonewheel, но не е лампов.
  10. Здравейте, не отдавна се сдобих с този Хамънд Т 500 Лесли. http://www.album.bg/galin2009/images/22703268/ И много ми е гот,че го имам.Невероятен инструмент. Жалко че не съм добър клавирист-оргнист.Но ще се уча.Живота е пред мен- почти. И съм в преговори за един В3 - скоро,ще се разбере. Чао
  11. Здравей предлагам школи за кларинет - английски. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=77902 Успех
  12. GalinGeo

    Избор на тунер

    Аз съм KORG TM-40. Добър тунер и метроном .
  13. Cort M200 - 330 лв ,Динакорт,добра китара за начинаещ като мен.Махогон - и е доста тежка. Имам също Vintage V100 - Корта според мен е по-изпипан.
  14. Хората слушат каквото им се предлага. Култуата и ценностите се формират.Това е доста дълъг процес. След като не се предлага нещо друго ,поп фолка /който винаги го е имало/разширява аудиторията си. Искам също да напиша, че проблема не е в тях. Проблема е в това , че няма алтернатива или е мижава.Зада могат хората да имат право на избор. Каква е алтернативата: 1.Графа - без думи. 2.Те - .............. 3.Д2 - 4.БТР - 15 години - 5 песни 5.Ера- къде са? Забаравих Слави с неговите етнопростотии,че съсипа такива музиканти. За Евровизия няма да говоря. е друго не се сещам. Ами изпълнителите: Къде са Петя Буюклиева - поклон пред нея. Георги Христов - съвсем се отклони. Не говоря за Сигнал,Щурците, Диана Експрес и ФСБ- те хората са дали своето и са формирали доста от ценностите които витаят из форума. След тях - потоп. Колко са клубове където да си слушаме "нашата" музика? Къде да заведа приятелите си ? Децата няма на кого да подръжават. А какво ще е след 20 години? Във Варна,откъдето съм - 2 клуба.Репертоара - 15 песни в различна последователност всяка вечер. Авторски песни -0. През лятото няма.Лъжа- Ред РОК- като пиша се изнервям. Е какво да слушам. Добре ,че е Цонко в Каварна, че да видя някой музикант от нашите сред публиката. Така , че не виновна Пайнер индустрията. Виновни сме си ние.Започнах да се паля ,така че да приключвам. Всичкото горе е мое мнение и съжалявам ако съм обидил някого
  15. Един певец може да впечатли единствено с пеене. Всичко останало е на много заден план. Това ,как е облечен и как подскача на сцената е просто шоу, защото може микрофона да е изключен и по-добре да се ходи на цирк със слушалки и плейър. Музиката трябва да се слуша,а не да се гледа. Мое Мнение...!?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.