Jump to content
Българският форум за музиканти

LooneyToon

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно LooneyToon

  • Рожден ден 05/27/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал, китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Contact Methods

  • Skype
    looneytooned

Последни посетители

757 профилни разглеждания

LooneyToon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

14

Обществена Репутация

  1. Много я харесвам тази песен, та реших да се пробвам. По-ниско я пея от оригинала, няма никакъв шанс да хвана онези тонове..
  2. Здравейте, винаги съм харесвал тази песен и това ми е недодялания кавър с акустичната китара. Съжалявам за качеството на записа, но е от микрофона на компютъра, и нямам друго. Само ви съветвам да намалите една идея силата на звука, понеже не е добре балансиран. SoundCloud
  3. Напоследък все повече и повече пея, отколкото свиря и ми е интересно как се справям. Готов съм да поема всякакви критики, въпреки че ми се иска да съм добре. Ще съм ви благодарен ако чуете записите и си кажете мнението за тях. Самите записи не са с особено добро качество, но нямам абсолютно никаква техника, подходяща за целта, така че използвам вградения микрофон на лаптопа.
  4. Здравейте, в петък ще имаме акустичен концерт с групата и първоначалните планове бяха да се озвучаваме с микрофони. Днес бяхме в клуба да видим как стоят нещата и за жалост, положението е много зле. Поради липса на подходящи микрофони, се получава голяма микрофония и не може да се направи добро озвучение. Тъй като акустичната ми китара няма каквато и да било електроника, а по принцип има възможност да я прекараме през пулт, както днес пробвахме с втората китара, си търся да наема акустична китара с електроника за концерта. Гледах и варианти за някакви адаптери - това, по точно, но не знам доколко ще е надеждно. Ако има някой така добър човек да ми услужи за 1-2 дни с кухарка с вградена електроника, съм готов да заплатя някаква сума за удоволствието. В случай, че някой изявява желание, няма проблем да си оставя моята китара като гаранция, за да няма напрежение, хаха. Като цяло ще съм доволен от някое фендерче, нямам особени претенции, важното е да издържи 2 часа (горе-долу) свирене. И да не се разстройва след 1-2 песни. Вярвам, че ще извадя късмет с вас, дано да съм прав. :д За малко да забравя - може да пишете в темата, естествено, ЛС или на: тел. 0877992620
  5. Абе не ставам май за певец, но направих един кавър на тази песен. Принципно не обичам излишните редакции и изкуствени подобрения на гласа, да не говорим, че и никога не съм могъл да ги правя, така че записът е директно от микрофона на апарата, без абсолютно никакви корекции. Дано да не се излагам прекалено много.. хах:
  6. Честита китара! Това пакетче е за да абсорбира влагата, все пак е дървен материал. Но вече няма да ти трябва, използват се за преноса само. Махай го смело и успех!
  7. Моето непрофесионално мнение е, че първата ти китара трябва да е нещо, което много ти харесва, било то на външен вид, звук, усещане в ръката или може би марка. Няма значение общо взето кое ще е, въпросът е ти да изпитваш желание да свириш на нея. Иначе има шанс да ти писне много бързо. Естествено нищо не пречи да ти писне да свириш и на Gibson, но вероятността е по-малка. Така че, обиколи магазините във Враца, със сигурност има поне 1-2, и разгледай всички китари, без да се интересуваш от марки. Ако нещо те грабне, запомни модела и пусни едно бързо търсене в Гугъл, за да видиш дали въпросната китара създава много проблеми, понеже в този ценови клас има такава опасност. Ако пише че се държи добре, я взимай. Ако пък по местните магазини няма нищо, което да ти харесва, поръчай си китарата от интернет, която ти харесва най-много на външен вид и пише най-много хубави неща за нея. Общо взето, колегите от форума добре са те ориентирали, няма да сбъркаш ако ги послушаш. И пак казвам, важното е на теб да ти харесва, а не че MrGuitarManSlashPage е казал че интонацията е правилна. Защото ти и без това в началото няма да можеш да различиш особено много различните модели. Успех!
  8. Вече му търся телефона на Фрушанте да му кажа как е правилният вариянт.
  9. Да, има възможност да е грешен акордът, понеже песента я бях научил много отдавна от едни грешни табулатури, и впоследствие я доизкусурявах по слух. Мерси за поправката!
  10. Поздрав за всички фенове на Ред Хот, дано да не съм оплескал много песента.. http://www.youtube.com/watch?v=EFlFK0t3PSU
  11. Точно с Air France се прибрах от Канада преди 3 години, откъдето си взех моят страт. Нямаше никакви проблеми, като влязох в самолета стюардесите ми казаха да я сложа в багажните над седалките, а ако не стане там да им я дам, и те щели да я сложат в пилотската кабина. Китарата се побра без проблеми над седалките и така си изкарах цялото пътуване. Като се вземе в предвид, че в Париж се прекачих на по-малък Airbus за към София, пак нямаше никакви проблеми и по същия начин протече всичко. Бяха много любезни, нищо не ми казаха. Сега не знам, но се съмнявам че ще ти направят проблем.
  12. Ревах като гледах как пиленцата се разхождат и правят разни работи върху Лес Пол-а..
  13. Не претендирам че е добро, но ми се искаше да ви чуя мнението. Не съм го свирил 1:1 със оригинала (очевидно ) и излезе малко фалшиво на места..
  14. След близо година кумене, най-после си взех ново кубе. И бих казал че е доста голяма стъпка нагоре от предишното ми - Fender FM 15G, което се вижда на заден план:
  15. Guns N' Roses - Nightrain Guns N' Roses - Sweet Child O Mine Deep Purple - Smoke on the water Metallica - Master of Puppets Black Sabbath - Paranoid Ozzy - Crazy Train
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.