Jump to content
Българският форум за музиканти

shitjustgotreal

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    nothing yet.

shitjustgotreal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Благодаря на всички, които се отзоваха и ми дадоха съвети. Спрях се на Fender-a, който колегата по-горе ми беше препоръчал и пристигна успешно вчера. http://prikachi.com/images.php?images/506/6651506g.jpg http://prikachi.com/images.php?images/511/6651511v.jpg Имам едно питане обаче: What the fvck is that?! http://prikachi.com/images.php?images/513/6651513y.jpg Някакво пакетче вътре в китарата, залепено. Като я разнасям, дрънка все едно e пликче с оризови зрънца, или нещо такова. The fuq, Иначе преглеждам стъпка по стъпка този сайт justinguitar.com. Изглежда доста добре направен и пича, който се занимава с това, обяснява доста добре всичко. Подозирам обаче, че утре ще имам мазоли на пръстите и няма да мога да пипна китарата няколко дни...
  2. Благодаря за мнението! Ще прегледам review-тата на двете, но от твоето мнение ми става ясно, че, което и да избера, ще е ок, предвид факта, че ще ми е първа китара и до сега не съм свирил.
  3. Благодаря за отговора. Иначе съм от Враца. Иначе на мен като цяло ми препоръчаха да гледам главно YAMAHA и Fender като марки. Вече не знам кое е по-добре. Между Фендер-а, който ти си дал и Ямахата, какъв би бил твоят избор?
  4. Благодаря на всички, които си дадоха мнението. "Хвърлих око" на ето това нещо : http://www.musicworld.bg/bg/c_385/i_9413/f_300000/YAMAHA_GUITARS_F_310_Natural.html Някой да изкаже по-професионално мнение за тази китара? Заслужава ли си? Благодаря отново!
  5. @Rockstarr, Мерси за съвета. Точно за това не мисля да давам много пари за китара, защото не знам дали ще се получат нещата като цяло. @7thString, Подозирах, че има доста такива теми и намерих някои, които бяха доста полезни. Извинявам се за седемдесет и пет хилядната подобна тема. Mr. ILiketotrollintheinternetz май няма смисъл да го коментирам изобщо.
  6. Здравейте, Предварително се извинявам, ако съществува вече такава тема. Като цяло заглавието говори само по себе си. От известно време ми е мерак да се науча да свиря на акустична китара, като, очевидно, първото нещо, което трябва да направя, е да си купя такава. Въпроса ми е каква китара бихте препоръчали за абсолютно начинаещ в "занаята" и дали има някакви добри сайтове, от които да може да се поръча, защото в моя град има точно един магазин за такива инструменти и не мисля, че ще има много голям избор, защото е сравнително малък. Също така възможно ли е абсолютно начинаещ да се научи да свири на китара ползвайки главно интернет, или трябва да се постят някакви уроци? Всякакви съвети са добре дошли общо взето. Ако някой може да препоръча и добър teaching site ще е супер. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.