Jump to content
Българският форум за музиканти

ganev

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klarinette

Contact Methods

  • ICQ
    210019031

Profile Information

  • Location
    софия

ganev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Кларинетите им са пласмасови но свирят добре за парите си. Имам колега който свири с такъв за 600лв направо великолепно. Ако направят и пъленбйом и аз ще си купя. не са лоши купуваи.
  2. Колега, според мен ме питаш дали имам падушки за кларинет стара система. Няма проблем да се намерят попринцип. Работя с майстор на инструменти който прави падушки (тапи) така че всякакъв размер. Ти свириш ли на кларинета? Каква марка и модел е? На колко години е? От къде си?
  3. Колега имаш ЛС. Продължавам да си търся дравце.
  4. Добър ден! Колеги искам да закупя дърво плътно с размери: 70мм дължина и дебелина 45мм. Абанос Ако няма Абанос то Cocobolo. Приемам оферти. Помогнете, откъде мога да си намеря?
  5. Духачите са много чувствителни музиканти а това не се харчи. Сега е намода як ритъм и жици, чалга. Аз надувам но на никой не му се слуша. ха ха ха
  6. Привет колеги! И аз надувам така че сме достатъчно не се притеснявайте. Ще се подкрепяме здраво. Дано има все по-качествени инструменди за да издържат на нашето свирене. Колега кажи за Зелмер фирмата и нея ли представяш. Какви инструменти на какви цени. В България е всичко на тройни цени.
  7. :killyou: Как е ? Аз се надявам за малко абанос. :hello:
  8. още продължавам да търся ,нужно ми е парче дърво Абанос за изваботка на цилиндър с външен диаметър 36мм и височина 68мм.Ако някой продава някакво такова парче от тези дървета :АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD да пише. Искам да си направя част за кларинета.
  9. Колеги търся АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD. Ако някой знае нещо по въпроса да драсне един два реда......
  10. Продължавам да търся ...... :violin:
  11. Здравейте! Радвам се на това ,че сте ми отговорили. Размера който ме интересува е цилиндър с диаметър 35мм и височина 67мм.Може и да не е с такава форма но да може да се стругова. :hello:
  12. Здравейте колеги! Искам да си изработя час за кларинета но немога да открия Абаносово дърво.Пробвах с дрян но от влагата се свива. Ако някой знае къде може да си закупя или как да преодолея свиването на самото дърво да ми пише....... :read: Благодаря предварително....
  13. :inlove: Аз свиря на кларинет и му разбирам много.... Каква марка е ?пиши ми за какво става точно предвид ? :killyou:
  14. :killyou: Здравейте! Ако може някой да ми каже от къде да намеря АБАНОС за изработка на кларинет? :hello:
  15. :inlove: аз свиря на кларинет и ми харесва .......радвам се че има и други.....търсете ме ако нещо не ви е ясно и за духови оркестри
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.