Jump to content
Българският форум за музиканти

pampi

Members
  • Мнения

    351
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Относно pampi

  • Рожден ден 11/09/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/cor3com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    Музика, Каране на колело и сноуборд, "Губене на времето"

pampi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

104

Обществена Репутация

  1. Това за една от най-яките метъл банда последните 20 години. Дето всеки албум й е учебник по музика, а не упражнения за гимнастика по грифа...
  2. ^ Дам, тези като цяло са си редки. Иначе преди години слушах доста AIC, но не бих казал, че я взех заради това. Просто ме грабна леко "окаяния" финиш и най вече това, че направо ми заспа в ръцете. Рядко попадам на толкова удобен за свирене инструмент. Точно от тези, които сякаш са проектирани, за да свириш именно ти на тях. Както и това, че звучи изключително добре както при хай-гейн, така и намалена наполвина от волюм пота. Няма нито един "глух" праг по грифа, има си предостатъчно състейн и тн и тн. Мога да я хваля до безкрай. Освен тва е 85ти набор, а последните години много ме влекат отлежалите китарки... Общо-взето висок клас инструмент на супер цена.
  3. Ето и от мен един страт. От скоро е мой, баси яката китара е тва!
  4. Да, изобщо нямам предвид, че е взето умишлено 1 към 1, няма как при толкова музика да няма съвпадения, просто ми напомни като чух брейка. Иначе пак казвам, харесва ми трака и бандата като цяло.
  5. Добро е, само брейкът към средата много прилича на "Can't get the best of me" на Cypress Hill
  6. Вариантът на dissident ми звучи много приятно. Иначе лично мисля, че една китара с подложка под солото не би стояла зле.
  7. Може да прозвучи тъпо, но защо не пробваш да обърнеш постановката, ако това би помогнало. Ако не си бил супер напреднал би трябвало да се справяш прилично след известно време. Това при условие, че не изпитваш болка и с обратната постановка, но не пречи да пробваш. Тони Айоми е успял, макар и при различни обстоятелства, защо да не стане и при теб. Успех!
  8. ^Те ти едно във F, дето е доста покъртително...
  9. Разбира се, който не ползва фейсбук, а има желание да получи албум или тениска може да ми пише тук, ще намерим начин за доставка лично или с куриер.
  10. Благодарим за добрите думи, радвам се, че изобщо има коментари, на всичкото отгоре - положителни : ) Албумът на физически носител най-лесно може да се купи на място в Wrong Bar на ул. Шейново 18, където могат да бъдат намерени албуми и на още доста и качествени БГ банди (Panican Whyasker, der hunds, smallman, Booze Brothers, MAZE,SOUNDPROPHET, Sativa, W.O.P.S., MLYK!, Corecom) Ако не ви се ходи до там вариант е поръчка през фейсбук профила https://www.facebook.com/cor3com Ако не сте от София ще го пратим по куриер.
  11. Не мога да редактирам, затова пускам още един линк към bandcamp с целия албум. Ако някой го изслуша, да не се притеснява да коментира http://corecom.bandcamp.com/
  12. Здравейте, вече е готов и дългосвирещият албум на Corecom с краткото заглавие "Crawling Under The Heavy Foot Of Addiction". Ето и един трак за добиване на представа: https://corecom.bandcamp.com/track/anti-song Промото е утре вечер 01.11 ot 21:30 в Джет Рок, като на сцената ще ударят едно рамо солунските стоунър метъл чудовища Jaw Bones (свирили с банди като Clutch, Therapy?, Sardonis & Planet Of Zeus) и родните любимци Marauders Inc. (с членове на Fyeld, Sepuko 6 & Coptor Mix). Ето и един трейлър за промото : ) Специални благодарности на личните ми саунд инженери Металхамър и Анадем Както и на Симо и Киро от студио Блаканджи. П.П. За любителите на фейсбук пускам и ивент: https://www.facebook.com/events/311774682336018/
  13. Абе за какви стилове говорите, като момичето още я болят пръстите докато свири. С найлонови струни боли по-малко. Докато се научи на пръстовките на най-лесните акорди е все тая какви са струните и дали иска да свири метъл, реге или поп.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.