Jump to content
Българският форум за музиканти

Lekov

Members
  • Мнения

    180
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Lekov

  • Рожден ден 07/30/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    lekov_dz
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pleven

Lekov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. бях срещал нещо подобно из форума пак да се споменава. би ли разяснил детайлно как си го направил, защото искам да видя дали наистина състейна ще е повече ? Има ли допълнителни разпробивания, залепяния (не искам да развалям китарата) ?
  2. Mарински напълно съм съгласен за Бос и Ибанез, но не бях осъзнал напълно защо надписът буди това смущение в мен и затова и не се изразих правилно. Фендер, Гибсън, и т.н. са си марки, но те си имат лого, което слагат на инструментите си. Нищо против да се сложи името на това кой го е произвел, но от гледна точка на дизайн и естетика е добре това да бъде под формата на някакво лого (както примерно ники фена си има лого N-audio). Moже патзо просто да си напише PATZO но да не е просто обикновен надпис, а да е вложен замисъл. Не давам наклон на ничия гега, а предложение за подобрение в дизайна. Едно производствено лого няма да изглежда зле.
  3. eфекта е страхотен, единственото което лично мен ме нерви е надписа by patzo. в крайна сметка когато ще се закупува дадено нещо няма нужда от спам
  4. някакъв пример може ли да дадете (видео, аудио) да може да се усети какво представлява
  5. Браво бе майсторе ! Страшна работа, екстра е станало ! Не съм барабанист, ама чак ми се прииска да полупам на тях.
  6. Lekov

    Критика

    Песента естествено че е аз и ти, ама нещо съм се заблеял тогава Благодаря за коментарите. Да наистина имам тенденция гласът ми да "виси" тоест, малко по ниско на места отколкото самия тон. Вяра, коментара ти е страхотен и най вероятно ще го препрочитам доста пъти в продължение на доста време за да избистря тези неща, защото и аз ги забелязвам. Абсолютно всички неща които каза са вярни. Когато слушам на запис, мога да чуя всички фалшиви тонове, но по време на изпълнението изгубвам контрола върху късите фрази, не особено продължителните. Благодаря ви за препоръките, амбицирахте ме и ми дадохте насока, ще пусна друг запис скоро и съм убеден че напредъкът ще е осезаем.
  7. Lekov

    Критика

    Здравейте всички, от любопитство, а и най-вече от желание за прогрес, реших да пусна запис на това как изпълнявам една песен. Някои проблеми ги усещам, но пък за други си мисля че си внушавам, защото все пак сами знаете и бихте се съгласили, че е малко неприятно когато слушаме собствените си гласове на запис. Та бих помолил по един коментар за изпълнението, по възможност да е съдържателен. Песента не е нищо особено - Д2- Две следи. Записът не е качествен, защото е записан със скайп микрофон (обикновен микрофон, от най евтините на пазара). И се надявам да не ви намръщи изпълнението много, макар че ако е така, какво да се прави фактите трябва да се приемат. http://www.4shared.com/audio/nfNvRgtL/2_sledi.html
  8. нищо бе, калабалък да става както се вика. интервюто радва, не заради съдържанието, а заради самото ти присъствие ПС: пък и мисля че си твърде честен и искрен човек, за да може да излезе интервю по "модерните" стандарти. Журналистите вече до голяма степен изопачават реалността, за да я приведат в максимално лесно смилаем вид на зрителите. Не зачитат особено действителнота случка, а по скоро се концентрират върху сеир и простотия.
  9. Брех, това ме зарадва Готинко
  10. Lekov

    Funk Licks And Patterns

    Вече го просвирих и е страшен. Лесничък и същевременно носи толкова удоволствие
  11. За разлика от теб аз съм чувал подобни случаи и след няколко години работа си пеят доста сносно. Въпроса е че трябва да се занимава с някой.
  12. Бaте, стреляш напосоки. Така няма да станат нещата почти гарантирано е. Трябва ти някой до теб. Независимо дали ще е вокален педагог или просто приятел който може да пее, той трябва да е до теб за да те коригира всяка секунда и да те накара да усетиш как точно се правят нещата. Той трябва да те научи да чуваш. Защото ти в момента нямаш никакъв слух, и оттам никакъв контрол. Прочети пак мнението на Вяра, важи и за това изпълнение. Хъсът ти е похвален, но само с него не става. Не може да си кажеш "Ей сега ще слушам тази песен дълго време и ще я запиша пак и ще стане по-добре" и да очакваш резултат. Трябва ти ЦЕЛЕНАСОЧЕНА работа. Да знаеш точно какво правиш, точно как да го направиш, за да се усъвършенстваш. А ти знаеш ли в момента как да "хванеш" един тон? Да си убеден че го целиш точно, без висене и фалш. Принципа на действие не ти е ясен. Затова ти казах, трябва ти да работиш с някого, да получиш помощ от можещ и знаещ човек. Всеки може да се научи да пее, но ако някои хора го правят сами, други имат нужда от малко помощ.
  13. @ Karavadjo Бате, болен ли си? Сериозно почвам да се притеснявам че си някой луд психар, който пише по форумите. Претендираш за някакви космически познания и близки срещи с инструменти на известни китаристи, но честно казано освен снимки от гугъл и твоето безцелно лаене друго не видях. От docc например, който не се е филмирал като теб, всички почерпиха много повече знания в сравнение с твоите недомлъвки. Правописа ти не искам да го коментирам, защото самият аз не съм цвете, но на доста места е учудващо неправилен. Ако си някой комплексар, който не знае как да извоюва уважението на хората, по-добре не пиши повече в темата. И тия твои постове от рода на "аз знам много но нека другите се изкажат и аз ще ви разкрия откъде идва топлата вода после" честно казано ги гледам от 2 страници вече. Ако имаш нещо да казваш направи го - изчерпателно, обосновано, подкрепено със снимков материал и попито с лек хумористичен стил, за да се усети и личният характер на преживяването ти. Обаче ако имаш намерението да си правиш бъзици с форума и неговите потребители по- добре не продължавай. Съжалявам за остротата на коментара ми на моменти, но в крайна сметка изразявам личното си мнение и не смятам че е нормално някой да си прави бъзикчета със посетителите на форума и да парадира със знанията, които все още не е показал. Това не е състезание приятелю. ПС: и спри да пишеш през ред. трудно се чете и не мисля че привличаш особено внимание с това.
  14. Koка колата притежава свойството да премахва ръждата, защото съдържа фосфорна киселина. Затова е по добре да се иползва фосфорна киселина, а не кока-кола. Но все пак при кризисни ситуации и кока кола може да свърши работа за някой болт или гайка.
  15. ^ Неговата китара може да е коя да е Кремона или Орфей от преди демокрацията. Защо си мислиш че ще е точно орфей джипсон? Ако китарата ти няма магаре ще звучи фалшиво, защото интонацията е нарушена. Може и да си направиш магаре но трябва да си сръчен и да вземеш предвид точно определени размери. Липсата на магаре не означава че китарата няма дадености, но не може да се свири на нея докато не се сдобиеш с такова. Но и след това няма гаранция че китарата ще става за нещо, защото качеството на тоноизвличането не зависи само от магарето (то даже е доста назад в класацията), а от много други неща.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.