Jump to content
Българският форум за музиканти

vvb

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    mixpult

vvb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Машината има колекционерска стойност и не си заслужава да се преработва.За 50-100 лв.можеш да намериш кубе и да не се мъчиш да преработваш това бижу.Другия вариант е да си купиш готов преамп и крайно стъпало на кит.и с малко помощ от компетентни специалисти да си направиш саунда.
  2. Старите трилентови филтри на Динакорд използваха феритна сърцевина.Правеха ги за да намалят обема на филтровата група и икономия на мед.Навий 100 намотки около сърцевината и измери индуктивноста.Наи- добре сметките са дадени в каталозите на Сименс.А аз съм на мнение, че не трябва да пестим мед.
  3. Ремонт на китарни говорители само във SOLO-Люлин 9 бл.963.За български и гедереиски говорители в Благоевград. В завода има ателие за ремонт като цената в момента е около 20 лв.Сменят всичко-гофри, трептилка, мищуреното въже и дифузор. Намагнетизирват и магнита по желание.С новите двукомпонентни лепила говорителите издържат и на по големи натоварвания.Темата ще стане по интересна ако колегите споделят за сервизи на говорители по черноморието защото през лятото понякога имаме проблеми.Знам,че във Варна и Добрич пренавиват говорители,но не знам точният адрес.
  4. Опитай да поговориш с Маестро Веселин Проданов който е учил лютиерство при Франц Дитрих в Германия и е невероятен изпълнител на електрическа и акустична китара.За по големи подробности виж в Yoy Tube "Los Otros BG"-Lutier.Неговия тел. е 0882828625.инж. Бояджиев.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.