pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 (Редактирано) ...не бе... аз такова.... аз нищо лошо Редактирано Януари 3, 2005 от pacman Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ха честито ...аз пък искам саз... Сазът е чудовищен инструмент! Имах удоволствието да остана с един такъв преди време за няколко часа и много му се порадвах! Свири се с меко перце с много специфична форма. Тонът е уникален, а сравнението, което един мой познат сподели, че сазът е турския вариант на мандолина е повече от абсурдно! synchu , дано си намериш! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Еееееее,то ако е така-аз и зурничка искам освен сазче и всичко друго,дето го ща!!!И една пан-флейтичка!!!И...И...И...Край на семейната хармония!!! Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Еее ако можеше и да свириш на всички тези неща едновременно... Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 На няколко ще го докарам,но на всичко,дето мога да свиря по принцип - няма как...Поне до първата ми трансплантация на ръчичка или краченце!!! Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Няма да питам в такъв случай къде Снежанка мисли да забучи блок флейтата, ако реши да свири на всичко едновременно... Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Някои (не)човеци сме така Цитирай
synchu Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Еееееее,то ако е така-аз и зурничка искам освен сазче и всичко друго,дето го ща!!!И една пан-флейтичка!!!И...И...И...Край на семейната хармония!!! Зурна - брат ми имаше от едно ходене то Тurkey...ама я потроши некъде Бтв. хич не се свири лесно на зурна, доколкото се пробвах на няколко пъти. От същото ходене и аз исках да си 'зема саз, ама нямаше как тогава. @steve - мани, мани - 'ора сек'ви - ама прав си нишо общо няма с мандолина!!! Много як инструмент. Цитирай
The Crow Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 е ма верно станахте малко брутални Еее ако можеше и да свириш на всички тези неща едновременно... да и с краката да пържи яйца :green: :green: аа? Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 С краченцата ще пиша Love Poems :inlove: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Пич, честити ключове за лампата Цитирай
MDFk Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 един въпрос?като не я пускаш,как пишеш постовете на клавиатурата? 4е ако имаш способности на Шесторъкия Шива мисля 4е няма да имаш много проблеми да свириш на вси4ко което искаш да си накупиш... :green: Цитирай
Recommended Posts