bombjack Публикувано Април 10, 2006 Публикувано Април 10, 2006 Хайде официално и от мен !!!! За новите в "НЕТА" може би ще трябва да кажа нещо .......за останалите сигурно още се помни канала на нощните птици Bomb_Jack2001.....в .mIRC - DAL.NET server .Винаги ще помня 2001-ва .......паднаха "THE TWINS" -/no comment/.Свиря на БАС напоследък по-често.........няма как! Иначе израстнах на братчеда ЕЛВИС на барабаните - любим инструмент .....наздраве КАЛА !!!Кефа се, че не съм самоук - въпреки, че в това няма нищо лошо. Благодаря на баща ми, който ме направи музикант !!! Все пак не завърших BERCLAY - College of music - но ТАТЕ каквото можеше ми предаде от там !!! Кабелна ТВ. - към десетина години станаха вече !!!!! тряа се бачка няма как. Няк'во Висше - Финанси/поредния икономист/, което записах не заради УНСС - София ....просто мадамите там ме кефеха .....хаххаххаха.Добре де знам, че пак някой ще се развика.....За английския език се дразня като се правят забележки......10 години Норвегия дано съм го научил.Съжалявам ....ВЕНЦИ и жена му пишат английските текстове......ще ги оправя......то не може и записи и реклама и участия и сайт да се прави и поддържа. Не знам тука как са с ограниченията .....в елмаза са 2000 символа ....както и да е. Кефа се, че съм БЪЛГАРИН и все още не зарязах да свиря и да пея......и винаги съм казвал .....да дойдат Великите музиканти от Чужбина големите звезди ...да живеят нашия живот и нашето ежедневие.....тогава ще ги видим колко са велики ! Наздраве на всички !!!! .....човека го каза......."Шоуто трябва да продължи"...и.........ДИКО ако още един път ми кажеш пич да внимавам с мадамите, да не записваме после 8 трака вокали на тва парче в нас ще пребия !!!!! Успех на всички !!!! Знам какво ще стане след малко ........!!!!! пак ще има .......ама може ли така......хехее !!!!! как можа !!!!!!! Цитирай
bombjack Отговорено Април 11, 2006 Автор Отговорено Април 11, 2006 мерси пичове ! Оф снощи забравих да кажа, че съм '73 тоест имам 18 навършени !!!!! поздрави от ЖОРО Георгиев .............като едно време в рекламата ....по радио ТАНГРА !!!! Цитирай
Fortissimo Отговорено Април 12, 2006 Отговорено Април 12, 2006 Еее, един мой набор да видя тук, че и той на бас кат мене. Цитирай
bombjack Отговорено Април 13, 2006 Автор Отговорено Април 13, 2006 FORTISSIMO - Bass RULLZZZ ) Знаеш как е ))) :green: Цитирай
shaym Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 здрасти и от мен Жорка пази си ръчичките за Вторник :twisted: Цитирай
bombjack Отговорено Април 14, 2006 Автор Отговорено Април 14, 2006 ...а за другия ден в МАСКАТА !!!! Цитирай
Recommended Posts