Jump to content
Българският форум за музиканти

Bomb_jack


Recommended Posts

Хайде официално и от мен !!!!

За новите в "НЕТА" може би ще трябва да кажа нещо .......за останалите сигурно още се помни канала на нощните птици Bomb_Jack2001.....в .mIRC - DAL.NET server .Винаги ще помня 2001-ва .......паднаха "THE TWINS" -/no comment/.Свиря на БАС напоследък по-често.........няма как! Иначе израстнах на братчеда ЕЛВИС на барабаните - любим инструмент .....наздраве КАЛА !!!Кефа се, че не съм самоук - въпреки, че в това няма нищо лошо. Благодаря на баща ми, който ме направи музикант !!! Все пак не завърших BERCLAY - College of music - но ТАТЕ каквото можеше ми предаде от там !!!

Кабелна ТВ. - към десетина години станаха вече !!!!! тряа се бачка няма как. Няк'во Висше - Финанси/поредния икономист/, което записах не заради УНСС - София ....просто мадамите там ме кефеха .....хаххаххаха.Добре де знам, че пак някой ще се развика.....За английския език се дразня като се правят забележки......10 години Норвегия дано съм го научил.Съжалявам ....ВЕНЦИ и жена му пишат английските текстове......ще ги оправя......то не може и записи и реклама и участия и сайт да се прави и поддържа. Не знам тука как са с ограниченията .....в елмаза са 2000 символа ....както и да е. Кефа се, че съм БЪЛГАРИН и все още не зарязах да свиря и да пея......и винаги съм казвал .....да дойдат Великите музиканти от Чужбина големите звезди ...да живеят нашия живот и нашето ежедневие.....тогава ще ги видим колко са велики !

Наздраве на всички !!!! .....човека го каза......."Шоуто трябва да продължи"...и.........ДИКО ако още един път ми кажеш пич да внимавам с мадамите, да не записваме после 8 трака вокали на тва парче в нас ще пребия !!!!!

Успех на всички !!!!

Знам какво ще стане след малко ........!!!!!

пак ще има .......ама може ли така......хехее

!!!!!

как можа !!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси пичове !

Оф снощи забравих да кажа, че съм '73 :headbang:

тоест имам 18 навършени !!!!!

поздрави от ЖОРО Георгиев .............като едно време в рекламата ....по радио ТАНГРА !!!! :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.