Polyphone Публикувано Март 20, 2011 Публикувано Март 20, 2011 Предполагам, че ще ме замеряте с яйца и домати, че пускам подобни неща във форума, но това са три любими песнички от детството, които в това меланхолично време реших да запиша съвсем импровизирано: http://soundcloud.com/polyphone/rossi-medley Цитирай
zanev 70 Отговорено Март 20, 2011 Отговорено Март 20, 2011 (Редактирано) ... приятелю , не знам дали ще те замяргат с яйца или домати , но определено мога да кажа - човече ти си имал едно различно детство , от повечето от нас в тоя форум - нямам идея кой те е карал да слушаша другарката Роси Кирилова и шитни от този тип , но който и да е бил мисля че спокойно можеш да заведеш дело за нанесени неимуществени вреди .. и ще го спечелиш с лекота .. бъди жив и здрав .. иначе имаш приятен тембър и мисля че може да изкарваш добри пари с него - мисля че е много подходящ за театрална музика , както за класически театър така и за куклен .. поне на мен ми се струва така .. успех Редактирано Март 20, 2011 от zanev 70 1 Цитирай
Polyphone Отговорено Март 21, 2011 Автор Отговорено Март 21, 2011 :hysterical: Добра идея! Да взема да заведа дело срещу БНТ и БНР за естрадно облъчване в крехка детска възраст! Майтапът на страна, прекрасно осъзнавам кича, но все пак има и нещо ценно и някаква емоция в малка част от естрадните бозички. Но си мисля друго. Чудя се дали днешните деца, които се заливат от чалгава помия, един ден ще си спомнят с носталгия и умиление за тези простотии, просто защото възрастта им е такава, че каквото и да се слуша в този житейски период, се загнездва и възприема чистосърдечно и безкритично? Иначе ти благодаря, колега, за идеята за театралната музика. Тембърът ми не става за рок, както ми се иска, а и рядко става и за поп музика. Гласът ми е хорово школуван с години и то от дете, и много бавно и трудно се променя. Цитирай
dedomito Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 :hysterical: Добра идея! Да взема да заведа дело срещу БНТ и БНР за естрадно облъчване в крехка детска възраст! Ама да не забравиш да занесеш и стария ВЕФ от който е струяло облъчването , хаха . Иначе изпълнението ме кефи , въпреки "различното детство " , ххаха . Ей , оправихте ми настроението тази вечер . Цитирай
Басурендер Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 Никога не съм харесвал кака Роси..Като я слушам и гледам все се притеснявам да не заспи...Половината от децата ми пък я харесват..Така , че ....не е от възраста и поколенията.. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 ... приятелю , не знам дали ще те замяргат с яйца или домати , но определено мога да кажа - човече ти си имал едно различно детство , от повечето от нас в тоя форум - нямам идея кой те е карал да слушаша другарката Роси Кирилова и шитни от този тип , но който и да е бил мисля че спокойно можеш да заведеш дело за нанесени неимуществени вреди .. и ще го спечелиш с лекота .. бъди жив и здрав .. иначе имаш приятен тембър и мисля че може да изкарваш добри пари с него - мисля че е много подходящ за театрална музика , както за класически театър така и за куклен .. поне на мен ми се струва така .. успех Е, защо пък само за неимуществени вреди, щом на мен другарката Роси ми докарва мозъчен кръвоизлив Момче, този глас не може ли да го използваш за друго, без за изпадаш в меланхолия? Цитирай
Polyphone Отговорено Март 22, 2011 Автор Отговорено Март 22, 2011 @мегатон, @dedomito, радвам се, че песничката е предизвикала приятни емоции у вас! @Басурендер, навремето половината момчета от махалата (първи- втори клас да сме били...)бяхме влюбени в таз висока руса какичка! Емоция си беше! Как не си се подал!? :greenangel: @travelcaster2 Вече близо 40 години си използвам гласа, без да изпадам в меланхолия, но самият глас ми звучи...меланхолично. Когато запея веселяшки песни звучи смешно дори. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Наистина има нужда от такива гласове; това, че звучи меланхолично е ценно. Може би ще чуем нещо твое... Комбинацията от авторска музика и характерен глас предполага още по-голям успех на един бъдещ проект. Цитирай
Stivy_k Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Като малък( 5-9 г.) и аз харесвах кака Роси! И още един пич Бисер Киров се казваше! Интересно колко се променят изискванията и вкусовете! Евалата за поста! Цитирай
Polyphone Отговорено Март 22, 2011 Автор Отговорено Март 22, 2011 Наистина има нужда от такива гласове; това, че звучи меланхолично е ценно. Може би ще чуем нещо твое... Комбинацията от авторска музика и характерен глас предполага още по-голям успех на един бъдещ проект. Преди няколко месеца направих авторски албум, чиито песни съм качил в mp3 формат тук : http://soundcloud.com/you/sets Парчетата са предимно стари мои песни, писани в гимназиалните ми години, и едва сега записани и издадени в албум. Цитирай
Recommended Posts