Wanted Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Здравейте,тъй като съм си харесал едно кубе за репетициики Line 6 flextone според мнението на продаващия го 1 ва серия от юесей, а кубето което е с педалиера /което е бонус за мен,/е твърде далеч да го пробвам на живо ще съм благодарен някой имащ или имал такова кубе да сподели мнение,семпли и други подробности ,защото неми се прави 2 ри път грешка купих босс GT-8 на същия принцип и след месец го продадох защото не беше моя звук . Предварително благодаря за всяко мнение. Цитирай
crionic Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 (Редактирано) Какво значи,че не беше твоя звук?На теория този процесор покрива почти всички звуци,които някога може да искаш да изкараш от китарата си.Друг е въпроса за качеството на симулациите в него,но се съмнявам симулациите в това кубе да са на по-високо ниво от боса. Редактирано Март 19, 2011 от crionic Цитирай
Wanted Отговорено Март 19, 2011 Автор Отговорено Март 19, 2011 ами надали ще мога да го формулирам отговора толкова прецизно колкото ми се иска но ще опитам .звука на босс а беше един такъв малък плосък ,може би и аз не си поиграх достатъчно в къстам банките но така или иначе босса е минало . Цитирай
serengeti Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 При един приятел съм го слушал не е кой знае какво,за начинаещ е зарибявка(защото има много ефекти),иначе пак му е смачкан звука.Неговото беше 2 ра или 3 та серия не вярвам да се различават толкова.Аз имах преди години Spider II и пак не ставаха нещата с него-сиреч на мен проблема ми беше че нямаше никаква динамика и трябваше да се усилвам доста за да се чувам с групата(а съм 1 китарист),и след репетиция главата ми гръмваше(както и на всички в групата).Абе не го купувай с две думи... Цитирай
Recommended Posts