Mr.G Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 (Редактирано) Не съм сигурен дали точно тук му е мястото,но.. Това е набързо и не толкова професионално китарно парче(мисля да го посветя на дъщеря ми).За това го пускам тук и съм отворен за мнения и критики.Не бъдете много груби!Все пак за първи път ми е Редактирано Март 17, 2011 от Mr.G 3 Цитирай
Mr.G Отговорено Март 17, 2011 Автор Отговорено Март 17, 2011 Благодаря ти!От теб наистина го приемам като голям комплимент.Като го направя(аранжирам и изсвиря като хората)ще ти го пратя да дадеш мнение. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 То и така си е супер, представям си какво ще стане след подобренията! Давай още! 1 Цитирай
Mr.G Отговорено Март 18, 2011 Автор Отговорено Март 18, 2011 Аве бай Велине,то напляскано на бързо с guitar riga ве!Не мой така са майтапи.Иска бая работа.Аз идеята споделям само,но няма интерес от младежта ,нещо. Ако пусна да продавам нещо за 5 лева сигурно ще се накъсат Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 То че от купуване и продаване хората са заети да свирят, ама поне пусне един бекинг трак за малкото хора с мерак да посвирят Цитирай
Mr.G Отговорено Април 7, 2011 Автор Отговорено Април 7, 2011 Що пък минус сте ми лепнали!?И то без коментар и дума дори. Цитирай
Recommended Posts