PaCaTa Отговорено Март 16, 2011 Автор Отговорено Март 16, 2011 Ами в момента като погледна китарата виждам това : Затова натягам за да изправя грифа. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 16, 2011 Отговорено Март 16, 2011 (Редактирано) Ти четеш ли какво ти се пише или си решил да си скапеш китарата (в частност грифа) ??? Пиши ми на лично да ми дадеш скайпа си преди да си прецакал всичко! Редактирано Март 16, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Ex74 Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Ето един хубав менюал по темата - http://www.ibanez.co.jp/world/manual/guitars/Maintenance.pdf 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Ееех, кой да чете наистина. Евтим е написал един роман на тази тема в ето този топик: Регулация на тръсрод. Истината за всяка китара е индивидуална. Затова този, който пипа, трябва да е поне знаещ какво прави, за да няма проблеми после, а ако не е знаещ, да има търпението да внимава. Въртенето на тръсрода с обороти може да ти причини доста главоболия и нежелани дефекти на китарата. Имай предвид, че понякога и номерацията на струните е от значение. Има китари, които не поемат всякакъв сетъп на екшъна при всякаква номерация на струни. Видях, че китарата ти е с флойд, което значи, че не само тръсродът ти е фактор за качеството на ниския екшън. Имам лошото усещане, че ще ти се наложи да се обърнеш към лютиер много скоро, защото си се оплел в нещо, което никак не ти е ясно. Успех от мен. Цитирай
Recommended Posts