stratocaster Публикувано Януари 1, 2005 Публикувано Януари 1, 2005 (Редактирано) значи планирам да си купя такъв амп. ето и линк: http://www.fender.com/products/show.php?partno=2316000 нещо не ми се нрави да свира с процесори. просто ми е в тежест да мъкна кабели, чанти, и много други неща. и реших да мина на нещо по просто. свирил съм на това чудо, звука му е приличен, и то доста. цената му е що годе приемлива, но искам да чуя и Вашето мнение по въпроса, ако някой евентуално има наблюдения Редактирано Януари 1, 2005 от stratocaster Цитирай
Sieger Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 (Редактирано) Ми аз лично не съм особено голям фен на Фендер, за това ако искаш виж Тоя Звяр Според мен тва направо сравнява фендера със земята Лично мое мнение, никой не ангажирам :guitar: :guitar: П.С Виж и останалите от серията! Заслужава си А не е зле и да кажеш към какъв звук се стремиш... Редактирано Януари 1, 2005 от Sieger Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 Тоя "звяр" в момента го отварям с 38 БАЙТА в секунда, така че хахахахаха няма значение. А иначе кой е казал, че с процесор е по-сложно отколкото с Амп??? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 2, 2005 Автор Отговорено Януари 2, 2005 (Редактирано) ами пич, на мене ми трябва един хубав дистр. и една чиста. в момента с процесора свира само с една бленда така че доста ще си опростя живота ако зема едно голямо кубе. няма да мъкна кабели, 4анти, процесори, отделно кубе естествено......а това лаин 6 ако ми кажеш къде да го намеря в българия ще съм много благодарен :guitar: :guitar: :guitar: :green: :green: :green: :green: :green: :green: :green: Редактирано Януари 2, 2005 от stratocaster Цитирай
Fenix Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Аз лично бих ти предложил да си вземеш Маршалче или Mesa Boogie, ама... Ми според мене тия усилвателчета са много добри. Аз съм си слушал китарата на по-малко фендерско - 15W и биеше 'колегите' му от Peavey (вкъщи съм сега). Според мене т'ва усилвателче е много добро и те подкрепям в избора ти (освен ако не си вземеш Mesa Boogie разбира се ) Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 2, 2005 Автор Отговорено Януари 2, 2005 (Редактирано) fenixbg, трябва ми нещо докъм 700 лв. нали разбираш но мъни но фъни другия вариант е беринджър v-ampire - кубето с вградения вамп. но както казва уважаемият колага Налбантов 'стига с тия нули и единици' единственото лошо нещо е че ще трябва да си купя отделно тунер. ама тва вече не е за умирачка :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Януари 2, 2005 от stratocaster Цитирай
Sieger Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 а това лаин 6 ако ми кажеш къде да го намеря в българия ще съм много благодарен Ми аз лично не виждам проблем ако някой твой познат има MasterCard или Visa да му дадеш кинтите и той да ти го поръча! Ти чу ли демотата на сайта? Много са сносни! :guitar: :guitar: Има начин и с Уестърн Юниън да се плати но аз лично не знам каква е процедурата ако някой знае да ме светне! Аз лично бих ти предложил да си вземеш Маршалче или Mesa Boogie, ама... Дам... Ама добрите Меси и Маршали са доста скъпи, пък човека иска нещо по-скромно! другия вариант е беринджър v-ampire - кубето с вградения вамп. но както казва уважаемият колага Налбантов 'стига с тия нули и единици' Подкрепям Nalbantov отвсякъде! Ако имах кинтите... Analog R|Z :guitar: :guitar: Цитирай
Armaggideon Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 fenixbg, трябва ми нещо докъм 700 лв. нали разбираш но мъни но фъни другия вариант е беринджър v-ampire - кубето с вградения вамп. но както казва уважаемият колага Налбантов 'стига с тия нули и единици' единственото лошо нещо е че ще трябва да си купя отделно тунер. ама тва вече не е за умирачка :guitar: :guitar: :guitar: Line 6-овете си имат вграден тунер, но ще трябва да си вземеш и foot-controller + Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 2, 2005 Автор Отговорено Януари 2, 2005 (Редактирано) за поръчване от интернет не искам и да чувам, щото се плаща мито. един познат се поръчва и му излиза бая солено. а държа да е 1х12 инча. ми не знам.....тва фендерче е 600-650 лв, взависимост от това от де ще се земе. само един фуутсуич с един бутон ще зема за смяна на каналите, един тунер и готово!!!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Януари 2, 2005 от stratocaster Цитирай
Sieger Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 за поръчване от интернет не искам и да чувам, щото се плаща мито. един познат се поръчва и му излиза бая солено. а държа да е 1х12 инча. ми не знам.....тва фендерче е 600-650 лв, взависимост от това от де ще се земе. само един фуутсуич с един бутон ще зема за смяна на каналите, един тунер и готово!!!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Разбирам... Той в никакъв случай не е лош, ама за тея пари си заслужава да се поразходиш сериозно из магазините. Все пак е сериозна инвестиция Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 2, 2005 Автор Отговорено Януари 2, 2005 тая разходка ще ми излезе солено щото съм чак от поморие Цитирай
synchu Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Абе добре е да се пробва все пак - ...въпреки разходката - нали всички са с различен чифт уши Аз дрънках на некъв Делукс в Райзинг....който въпреки че е два пъти (или 3 пъти по-скъп) от ФМ е значително повече от 2 (или 3) пъти по-добър...така че бих препоръчал изчакване (съответно спестяване на средства) и взимане на нещо по-качествено... Цитирай
ELVIS Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 абе незнам, човече, ма тоя фендер има най-гадния дист, който някога съм чувал... ако го земеш, май ше се наложи да си запазиш и процесорчето. според мен берингер вампир е много по добрият вариант и е на горе долу същата цена. това си е мое лично мнение обаче. ае успех Цитирай
synchu Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Aбе аз мно'о не разбирам вече, май, ама ФМ-а си е доста добър усилвател за кинтите... вкл. и дистера. (без да се отменям от предходното си мнение, че Делукс е доста по-добре). Цитирай
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 абе незнам, човече, ма тоя фендер има най-гадния дист, който някога съм чувал... ако го земеш, май ше се наложи да си запазиш и процесорчето. според мен берингер вампир е много по добрият вариант и е на горе долу същата цена.това си е мое лично мнение обаче. ае успех За диста и аз съм съгласен, щото фендер ги правят по-... как да кажа grundge. Обаче В-ампире пак е с дигитални ефекти, а човека иска аналог А и процесора му е В-Амп 2 май Що не видиш някое Peavey примерно? Цитирай
Recommended Posts