Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем с домашно кино !


smash22

Recommended Posts

Здравейте ,първо да ви поздравя за хубавия форум ! И сега към проблема.Имам Домашно кино SANG 51-DA605 съббуфер със 5 колони от които едната е двойна ,та реших да го свържа към компютъра който няма допълнителна саунд карта ,взех си кабел който от едната страна влиза в компютъра във зеления изход дето си се включват колоните ,а другия край на кабела е разклонен на две бял и червен цвят ,та включих го закачих колоните и буфера след това червения вход включих на R1 ,а белия на L2 ,като мястото което съм ги включил на него пише 2CH AUDIO OUT. Когато пуснах музика от компютъра тръгнаха само лява и дясна колона без съраундките и съббуфера ето това е и проблема защо свирят лявата и дясната колона без съббуфера ,пипах по настройките ,но така и не можах да нацеля правилния начин за да свири всичко ,сложих в настройките на компютъра 5.1 както и на kmplayer не става също пробвах и 7.1 никак не става. Моля помогнете ми . Не съм много наясно със тези неща ,ако ми помогнете ще съм много благодарен .Благодаря предварително !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ако можеш цъкни една снимчица на буфера отзад където се включва всичко(ако усилвателя е в буфера). Или двд-то отзад ако върви в комлект с колоните и то е активното.

Редактирано от patzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Щом от компа е в зеления - значи това ти е line out. Значи в двд-то трябва да е във aidio in - L1 и R1. Там където се включват колоните в двд-то не се вижда добре на снимките - предполагам, че всичко си вързал както трябва, но сега забелязвам,че си вързал 4 колони а има изходи за 6 - ?

 

Там където си ги ръчнал в момента AUDIO OUT въобще не знам как имаш звук от колоните.

Редактирано от patzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Та значи си поговорих в момчето ама проблема е много странен. От компа си излиза сигнал - пробва със слушалки и т.н и всичко е ок. Премери кабела с мултицет - всичко е ок(кабела е наред). Когато пипне кабела от страната на жака се чува брум.Но като го включи в компа звук няма. Пробва и със мп3 от телефона звук също няма. Ако някой си има идея да сподели. Но според мен входовете на двд-то нещо са прецакани и неработят.

Редактирано от patzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.