control_denied Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Здравейте ! Мисля да си купувам Мас и като гледам бюджета ми стига за G5 втора ръка /350-450 Лири / искам съвет от хора , които работят с такъв или са имали и могат да ме насочат дали си заслужава инвестицията или да си карам с PC Искам МАС предимно заради LOGIC - a , а и защото знам че са оптимизирани предимно за аудио и видео обработка Ще се използва единствено и само за запис на музика Става дума за нещо с подобна конфигурация: G5 Powermac Dual Core 2.3Ghz 500GB Hard drive 4Gb of ram Цитирай
RockoBG Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Много кратък отговор: Новите версии на почти всички софтуери, са за интелските дъна, сиреч се лишаваш от ъпдейти и съпорт, Има пинизи да си подкараш новите софтуери на Г5 но не всички стават и т.н. доста общо казано, но идеята е че няма далавера Цитирай
control_denied Отговорено Март 7, 2011 Автор Отговорено Март 7, 2011 А какво би ме посъветвал да си взема ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Според мен ИЗОБЩО не се замисляй за G5, изпята им е песента, Роко вярно казва. За такива пари има супер машини от новите (с Интел). За 900-1000 левс има лаптопи, които ще ти вършат супер работа(Мак Мини и iMac доста по-рядко). Търси по Мак форумите в разделите за продажби. Инак място за сравнение с РС-тата няма, всичко е много по-кораво, особено пък за музициране! Цитирай
Recommended Posts