Rust Публикувано Декември 31, 2004 Публикувано Декември 31, 2004 Здравейте , отскоро ме открехнаха за този форум .... (10кс Baby Thomas) та си го чета всеки ден с голям интерес и покрай него започнах отново да свиря Та в опит да се включа и аз , поствам като начало един мой запис от преди 2-3 годинки Всякакви коментари биха били полезни For The Love Of God (by Rusty ) записа на китарата е през Zoom505 -> Park by Marshal -> mic-че от тия за по 7 лева за комп :Р -> комп няма обработка на звука след това ! мерси за проявеното внимание Цитирай
TONY Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 Rusty, първо ЧНГ. Радвам се че отново си хванал китарата. Този запис ,нашият общ приятел Владо(певеца) ми го бе пуснал миналата година - ние с теб не се познаваме,но ако Владо се е върнал от Русия може и това да стане-защото ми се обажда преди 2-3 месеца и искаше да му записвам някакви китари. Много добре си се справил - бравос.много по добре от Цецо дето вече 2 години се мъчи с Always with u,Always with me na Joe Satriani. Цитирай
killer Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 Красота :twisted: Песента звучи невероятно!!! С каква китара си го записвал? :twisted: Марио :twisted: Цитирай
jFog Отговорено Януари 1, 2005 Отговорено Януари 1, 2005 Здравейте , отскоро ме открехнаха за този форум .... (10кс Baby Thomas) та си го чета всеки ден с голям интерес и покрай него започнах отново да свиря Та в опит да се включа и аз , поствам като начало един мой запис от преди 2-3 годинки Всякакви коментари биха били полезни For The Love Of God (by Rusty ) записа на китарата е през Zoom505 -> Park by Marshal -> mic-че от тия за по 7 лева за комп :Р -> комп няма обработка на звука след това ! мерси за проявеното внимание The page cannot be displayed Цитирай
Rust Отговорено Януари 2, 2005 Автор Отговорено Януари 2, 2005 Tози запис ,нашият общ приятел Владо(певеца) ми го бе пуснал миналата година - ние с теб не се познаваме,но ако Владо се е върнал от Русия може и това да стане-защото ми се обажда преди 2-3 месеца и искаше да му записвам някакви китари. ЧНГ За Владо Пачев ли става дума ? щото поне аз за друг не се сещам , но не знаех той да е заминал за Русия точно ?!? хмм ... интересни новини научавам иначе аз имам и запис на always with you ... но е доста стар и с не добро качество .... но мога сега да направя нов по тоя повод @killer - мерси ... записвана е с Ibanez S370 (тази на аватара ми) сега се чудех дали да не я презапиша пак , този път дайрект , без гадното микрофонче , но осъзнах ,че ми липсва техника на бързите места .... та ще трябва първо малко да наваксвам .. тея 2 години явно са се отразили не много леко @jFog deSperado ..... сори брадър .... видях и в другата тема ,че нямаш БГ пийринг , иначе точно преди това бях я качил и на online.bg ,ама явно няма да стане ... все пак ако си interested мога да си направя акаунт на трипод Цитирай
MDFk Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Гот е..някак си по мои спомени саунда е малко по-добър от на Килъра(май,аз имам слух за вадене на песни,но не и за дребните пинизи по самия звук на китарата)..що не направите дуо?ще е яко.. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Ръсти пич си само да питам нещо не си ли намалил малко темпото на мидито, или на мен така ми се струва ? Цитирай
Rust Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 мерси цък ! а и не е миди ... бекинга е от списание guitar technics Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Здравейте , отскоро ме открехнаха за този форум .... (10кс Baby Thomas) та си го чета всеки ден с голям интерес и покрай него започнах отново да свиря Та в опит да се включа и аз , поствам като начало един мой запис от преди 2-3 годинки Всякакви коментари биха били полезни For The Love Of God (by Rusty ) записа на китарата е през Zoom505 -> Park by Marshal -> mic-че от тия за по 7 лева за комп :Р -> комп няма обработка на звука след това ! мерси за проявеното внимание The page cannot be displayed И аз така Цитирай
Recommended Posts