Veli345 Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Може да звучи смешно но ми трябва да знам каква е тоналноста на песента Broken на Seether и Amy Lee Цитирай
VSTi Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Ами звучи ми сол мажор, ама акордите са с чужди тонове, ....но мисля, че си е сол. Цитирай
Лими Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 (Редактирано) Тоналност Dm#(Ре диез минор. Първият акорд е Dm#,следва B/d#(си мажор с ре# в баса), C# и т.н. Китарата се настройва с половин тон по-високо и тогава ще може да се изсвири на първа позиция като Dm със свободни струни и чужди тонове или да се използва каподастер на първа позиция. В клипа той свири от Em, което показва, че ;му е настроена с половин тон по-ниско(а не по-високо), но аз мисля, че трябва да се свири с пръстовката за акорда Dm, съдейки по чуждият тон(e#) на първа свободна струна. Всичко зависи от вокалиста, който иска да я пее тази песен. Редактирано Март 7, 2011 от Лими Цитирай
daozealot Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 (Редактирано) Тоналност Dm#(Ре диез минор. Първият акорд е Dm#,следва B/d#(си мажор с ре# в баса), C# и т.н. Китарата се настройва с половин тон по-високо и тогава ще може да се изсвири на първа позиция като Dm със свободни струни и чужди тонове или да се използва каподастер на първа позиция. В клипа той свири от Em, което показва, че ;му е настроена с половин тон по-ниско(а не по-високо), но аз мисля, че трябва да се свири с пръстовката за акорда Dm, съдейки по чуждият тон(e#) на първа свободна струна. Всичко зависи от вокалиста, който иска да я пее тази песен. ето това е един прекрасен отговор ! Ето така обичам. Аз все като питам нещо ми обясняват супер тъпо :/ Явно не знам как да си задавам въпросите... P.S. сори за оффтопика. Редактирано Март 21, 2011 от daozealot Цитирай
Recommended Posts