Jump to content
Българският форум за музиканти

Dean Markley


Brandon_Lee

Recommended Posts

Искам да попитам дали някой знае евентуално от къде в нашата родина могат да се купят Dean Markley струни за бас?Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети тази тема, особено от 3-та страница нататък, после си избери нещо от тук и действай по утъпканата вече пътека, описана тук.

 

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maрински,

 

Добре си го посъветвал и аз мислех да направя същото, но по тази схема комплект струни излиза 50 лв. Човек наистина трябва да е голям почитател на марката, като се има предвид, че тук 4-струнен комплект качествени струни могат да се вземат за 30-35 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

blr, посъветвал съм го как да получи точно това, което иска. А именно - как да се сдобие със струни Dean Markley, пребивавайки в България. От отговора му съдя, че е доволен от съвета ми. А по въпроса за марката - "проблема" си е лично негов. Някои хора дават и повече за струни. Еликсир са по 100 и повече лева например, и има хора дето си ги купуват. А аз в момента съм си сложил за проба Warwick Red Label, които по тая схема ми излязоха 27 и нещо лева за 5-струнен комплект. Ако приемем че са качествени, значи ги вземам по-евтино, отколкото "тук" и човек трябва да е доста голям фен на марките, които се предлагат "тук", та да не си купува Red Label за по 25-27 лева от Томан.

 

След Red Label съм решил да пробвам DR. И ако не си намеря тук точно каквито искам пак ще поръчам по този начин, или някакъв друг. Омръзна ми да се съобразявам с ограниченията, които налага пребиваването в България, да не кажа Европа. Не съм почитател на схемата "това има - това ще купуваш".

 

Извинявам се за ненужния офтопик.

 

Поздрави,

Марински

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно това е замисълът!Искам да пробвам, защото има възможност!Така много обикновени хора са направили велики неща!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марински я даи малко отзиви за червения етикет на Уаруик, като черния ли звучи или с по малко високи.

 

п.с направо ми втръсна да не мога да си намеря хубави струни 135''

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, като че ли няма да се установя на тях. 135 сложих и аз, да видя как е, че обикновено свиря със 125, обаче нещо не мога да свикна с пословичната им грапавост и имам чувството, че ми спъва свиренето това нещо. За звука - не мога да преценя, различен е от еликсирския със сигурност, ама кое е повече, кое е по-малко не мога да определя - никога не съм бил добър в тия обяснения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.