Brandon_Lee Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Искам да попитам дали някой знае евентуално от къде в нашата родина могат да се купят Dean Markley струни за бас?Благодаря предварително! Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Прочети тази тема, особено от 3-та страница нататък, после си избери нещо от тук и действай по утъпканата вече пътека, описана тук. Успех! 1 Цитирай
blr Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 Maрински, Добре си го посъветвал и аз мислех да направя същото, но по тази схема комплект струни излиза 50 лв. Човек наистина трябва да е голям почитател на марката, като се има предвид, че тук 4-струнен комплект качествени струни могат да се вземат за 30-35 лв. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Март 7, 2011 Автор Отговорено Март 7, 2011 Благодаря много! Това е супер! Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Март 7, 2011 Отговорено Март 7, 2011 blr, посъветвал съм го как да получи точно това, което иска. А именно - как да се сдобие със струни Dean Markley, пребивавайки в България. От отговора му съдя, че е доволен от съвета ми. А по въпроса за марката - "проблема" си е лично негов. Някои хора дават и повече за струни. Еликсир са по 100 и повече лева например, и има хора дето си ги купуват. А аз в момента съм си сложил за проба Warwick Red Label, които по тая схема ми излязоха 27 и нещо лева за 5-струнен комплект. Ако приемем че са качествени, значи ги вземам по-евтино, отколкото "тук" и човек трябва да е доста голям фен на марките, които се предлагат "тук", та да не си купува Red Label за по 25-27 лева от Томан. След Red Label съм решил да пробвам DR. И ако не си намеря тук точно каквито искам пак ще поръчам по този начин, или някакъв друг. Омръзна ми да се съобразявам с ограниченията, които налага пребиваването в България, да не кажа Европа. Не съм почитател на схемата "това има - това ще купуваш". Извинявам се за ненужния офтопик. Поздрави, Марински 1 Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Март 7, 2011 Автор Отговорено Март 7, 2011 Именно това е замисълът!Искам да пробвам, защото има възможност!Така много обикновени хора са направили велики неща! Цитирай
Coprophagus Отговорено Март 15, 2011 Отговорено Март 15, 2011 Марински я даи малко отзиви за червения етикет на Уаруик, като черния ли звучи или с по малко високи. п.с направо ми втръсна да не мога да си намеря хубави струни 135'' Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Март 15, 2011 Отговорено Март 15, 2011 Абе, като че ли няма да се установя на тях. 135 сложих и аз, да видя как е, че обикновено свиря със 125, обаче нещо не мога да свикна с пословичната им грапавост и имам чувството, че ми спъва свиренето това нещо. За звука - не мога да преценя, различен е от еликсирския със сигурност, ама кое е повече, кое е по-малко не мога да определя - никога не съм бил добър в тия обяснения. Цитирай
Recommended Posts