deadman_walking Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Здравейте, скоро си взех Behringer V-AMP-Pro. Искам да го вържа с компютъра и е повече от ясно, че това трябва да стане през миди порта. За целта се оборудвах и с миди към USB кабел, свалих си програмата от сайта на бериджър, и от тук започват проблемите. Процесора се разпознава от софтуера, може да се контролира от него, но няма никакъв звук. Молбата ми е, ако някой е успявал да го свърже с компа по този или друг начин, да помогне със съвет. Забравих да спомена саунд картата ми е Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic 7.1 SB0460, а операционната система е WIN 7 64bit. Мисля че останалите компоненти нямат значение. Цитирай
patzo Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 (Редактирано) "и е повече от ясно, че това трябва да стане през миди порта" - НЕ. По миди кабел звук не върви. По миди път може само да командваш процесора, да си правиш пресети(импорт, експорт и т.н). Тъй, че работата която я мислиш няма да стане. С твойта звукова карта единственото решение е от лайн аута на процесора в лайн ина на картата. Едно ей такова кабелче Цък Редактирано Март 2, 2011 от patzo Цитирай
deadman_walking Отговорено Март 2, 2011 Автор Отговорено Март 2, 2011 Ммммм..... почувствах се тъпо . Благодаря за отговора. Поне ме ориентира да не търся под вола теле. Цитирай
Явор тъпото Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Звук би трябвало да се чува,ако си включиш слушалките в ампа, а от компа си правиш настройкие и всичко е тип-топ,няма нужда от други кабели Цитирай
deadman_walking Отговорено Март 3, 2011 Автор Отговорено Март 3, 2011 Да така е, по този начин го използва в момента. Но прекалено буквално съм разбрал следния ред: midi - connect to PC. Цитирай
Recommended Posts