Начинаещ Публикувано Април 6, 2006 Share Публикувано Април 6, 2006 M-AUDIO STUDIOPRO 3 Здравейте, предложиха ми много добра оферта за M-AUDIO STUDIOPRO 3 активни монитори, та бих желал да ми дадете съвет евентуално мнение, за тях цената която ми предлагат е 180 лв (нови), личноо на мен ми се вижда много добра предвид характеристиките им. Моля за вашето мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Дюд, иди ги чуй най-добре предвид характеристиките им - това са малко по-добри компютърни колонки Не знам за каква музика ти трябват, но ако е нещо с бас - нищо няма да се чува (то и за другото е съмнително какво ще се чува). На какво ли вече не взеха да слагат етикет "студиен монитор"... Разбира се, ако ги чуеш и ти харесва какво чуваш, и чуваш каквото ти трябва, хич не ме слушай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Април 7, 2006 Share Отговорено Април 7, 2006 Незнам защо всеки пита за даден монитор мнението на другите Както каза synchu първо чуваш после копуваш, тук 100 души магат да ти кажат, че не струват , а на теб да ти харесат, аз лично за нещо което зависи от моят слух слешам само себе си физиологично при всеки човек нещата стоят по различен начин, разбирам да питаш технически въпрос за тях, ясно в смисъл издържат ли на здрава екпоатация и въпроси от този тип ама как звучът, всеки ще ти каже различно, примерно много хора обичат големи боксов за слешане демек с 8,10 инчови мембрани, но аз не ги харесвам аз обичам монитори с малки менбрани и това е мой вкус и моя преценка Нека престанем с теми които са толкова субективни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts