Fender_1 Публикувано Февруари 27, 2011 Публикувано Февруари 27, 2011 ето и едно тракче от мен надявам се да ви хареса http://soundcloud.com/user493410/sad-melody-e и моят опит http://soundcloud.com/user493410/for-my-girl Цитирай
arebegai Отговорено Март 10, 2011 Отговорено Март 10, 2011 (Редактирано) То не стана тъжно,ама аз и без т'ва сега съм весел. http://www.4shared.c...e/Jam_in_E.html P.S. И като качвате подложки за джем в soundcloud,поне разрешавайте свалянето на файла,да не се мъчим много. Редактирано Март 10, 2011 от arebegai 1 Цитирай
Fender_1 Отговорено Март 10, 2011 Автор Отговорено Март 10, 2011 да не съм обърнал внимание извинявам се сега го оправих Цитирай
Cutthroat Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Начинаещ съм ама много ме кефи трака и реших да се пробвам. http://soundcloud.com/gravolez/gravolezs-sad-melody 1 Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Виртуалната работа взе да ми харесва Направих ритъм китара на трака.Дано ви хареса С ритъм китара Цитирай
kirilsat Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Здравейте! Мислех да не се отчитам сега, но asparuh75 ме предизвиква постоянно! То и без това скоро няма да участвам в джема, че ще отсъствам от България, а и нова китарка ще трябва после да си купувам, че "китайското дръвце" явно е с мокър гриф и пак започнаха да ми плякат струните... не заслужава хубави адаптери! Това скалъпих набързо и се извинявам, че не помня и постоянно "гоня" хармонията! Всичко е за спорта!!! Старост - нерадост! 1 Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Ама защо ти се получават нещата така яко Браво.Тука си започнал и малко да смесваш стиловете .Евала ти батка .Живи здрави. И нека пребъде Джема :) 1 Цитирай
ste1977 Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 (Редактирано) Здравейте! Мислех да не се отчитам сега, но asparuh75 ме предизвиква постоянно! То и без това скоро няма да участвам в джема, че ще отсъствам от България, а и нова китарка ще трябва после да си купувам, че "китайското дръвце" явно е с мокър гриф и пак започнаха да ми плякат струните... не заслужава хубави адаптери! Това скалъпих набързо и се извинявам, че не помня и постоянно "гоня" хармонията! Всичко е за спорта!!! Старост - нерадост! Браво БГ...B.B King ..... Редактирано Април 10, 2011 от ste1977 Цитирай
Лими Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 Това скалъпих набързо и се извинявам, че не помня и постоянно "гоня" хармонията! Всичко е за спорта!!! Старост - нерадост! Ей, браво! Рядко чувам толкова оригинална блус интерпретация с народни мотиви-украшения! Давай в същия стил и не го заменяй за масово срещаните блус-клишета, които ми е омръзнало да слушам по света и у нас. 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 ^Хм, оригинално?Без блус клишета? Сега остава да дойде някой вокал и да запише най-накрая Old love отгоре да стане съвсем оригинално . Цитирай
kirilsat Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 Благодаря ви, колеги за подкрепата! Сега да имаше кой и на жената, да каже че ми се получават нещата.... Може и да е права, че на "дърти години съм се подбъзил"! Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 И аз да се издрусам ,че му вкарах и една чиста китара още ако съм го окъкал сори Просто ме влече Прас Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 (Редактирано) И същото със снимчици Тук Редактирано Април 11, 2011 от asparuh75 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 12, 2011 Отговорено Април 12, 2011 Добре ти се е получило! Браво!!! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 22, 2011 Отговорено Април 22, 2011 Прекрасни неща чух по-горе. ето и моя скромен опит за импровизацийка. Това се получи от второто изсвирване, натурално с грешките му итн. 2 Цитирай
Recommended Posts