mike_portnoy Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Абе само на мен ли ми се струва, че барабаните звучат малко рехаво...нямат дълбочина, нещо микса ли не е наред...? Цитирай
Spaz Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Това си е маниер на смесване при по-прог музика. Иначе и на мен ми звучат малко по-затворени като звук от колкото аз харесвам, но това е субективно. Парчето е желязно! Колкото повече го слушам, толкова повече ми харесва! И не мога да призная, че 16-тинките на райда звучат много яко като фигура и като звук на самия чинел. Zildjian си е Zildjian. Признавам го въпреки, че свиря със Sabian! Цитирай
darmonko Отговорено Юли 4, 2011 Автор Отговорено Юли 4, 2011 Наистина звучи малко запушено не само при барабаните, а парчето въобще. Предполагам, че нарочно са го пуснали с малко по-ниско качество, за да е само teaser за това как ще е ориентиран стилово новия албум, а като излезе той качеството ще е друго. И естествено който го иска ще трябва да си го купи Цитирай
joto Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Абе сигурно е демо за пред форума, мисля че го мернах в "авторска музика". Но може вече да е изтрито ако не са писали на кирилица Я по-весело те ще се оправят, не са вчерашни,я. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Август 4, 2011 Отговорено Август 4, 2011 Както обещах, ето доклада отпреди два дни, представен във Full HD Малко мърдам с камерата, но това е от вълнение. На живо направо спира дъха! Enjoy!!! Цитирай
hologram Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 Обичам барабани Pearl. Манджини го гледах в турнето на Steve Vai преди 10 г. и знаем, че е бил барабанист на Extreme. Безспорен талант. DT са направили труден, но мъдър избор. jarzombek, bozzio и minemann хич, ама хич не са за DT. Цитирай
Filip Georgiev Отговорено Септември 2, 2011 Отговорено Септември 2, 2011 Новия албум изтече вчера Цитирай
Recommended Posts